Vereniging FME-CWM

Keywords:


Albert Roele manager corporate communicatie bij FME-CWMZoetermeer, 18 maart 2003 - De Vereniging FME-CWM heeft onlangs drs. Albert Roele aangetrokken als manager corporate communicatie. Binnen zijn portefeuille krijgt Roele (44) onder meer tot taak de wijzigingen in de (inter)nationale markt van de metaal-,
elektro-, elektrotechnische en aanverwante industrieën alsmede de sociaal-maatschappelijke en politieke ontwikkelingen te vertalen in communicatie over en voor de leden van de vereniging. Onderdeel van zijn werkzaamheden is voorts dat Roele ook het woordvoerderschap voor de vereniging op zich neemt.

In het recente verleden was Roele, opgeleid als historicus en journalist, werkzaam als interim communicatiemanager. Daarvoor werkte hij onder meer als adviesgroepdirecteur bij Bikker EURO RSCG in Rotterdam, als manager communicatie bij PTT Post International en als corporate communicatieadviseur van ir. W. Dik, destijds voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN.

De Vereniging FME-CWM bundelt de belangen van ruim 3.000 ondernemingen in de metaal, metaalvervangende materialen, elektrotechniek en elektronica. Gezamenlijk zijn deze bedrijven verantwoordelijk voor e 55 miljard van het bruto binnenlands product van Nederland. Bij de lidbedrijven werken meer dan 275.000 mensen in vaste dienst en 60.000 flexwerkers. De Vereniging FME-CWM, uitgever van het blad Metalektro Profiel, is daarmee de grootste industriële ondernemingsorganisatie in Nederland.

Noot voor de reactie (niet voor publicatie): voor nadere informatie: Vereniging FME-CWM, Boerhaavelaan 40, Postbus 190, 2700 AD Zoetermeer, telefoon 079 - 353 13 67 of aro@fme.nl.


Deel: ' Albert Roele manager corporate communicatie bij FME-CWM '
Lees ook