AXA Verzekeringen

AXA voert Actie Topklant

27 maart 2003

AXA is de actie 'Topklant' gestart. Deze actie loopt tot 1 september 2003 en is gericht op het sluiten van personenautoverzekeringen in de top van de B/M-ladder binnen het AXA Privé Pakket (categorie Verkeer). De actie is bestemd voor nieuwe verzekerden met elf schadevrije jaren of meer en betreft de dekkingen WA, beperkt Casco en Casco.

Extra korting
AXA beloont nieuwe verzekerden met elf of meer schadevrije jaren met een extra korting van 10 procent op de eindpremie personenauto (exclusief bijdekkingen). Deze korting is één jaar lang geldig. Voorwaarde voor de extra korting is dat er bovendien minimaal één verzekering moet (gaan) lopen in een tweede categorie uit het AXA Privé Pakket. Voordeel voor de verzekerde is dat er dan een pakketkorting van 2,5 procent tot 10 procent wordt gegeven. Dekkingen die binnen 36 maanden ingaan, tellen direct mee voor de pakketkorting!

Welkomstgeschenk
Als welkomstgeschenk mag de tussenpersoon de nieuwe verzekeringsnemer laten kiezen tussen een Nationale Bioscoopbon of een gratis jaarabonnement op één van de lifestyle magazines En France en Carros.

Extra provisie
De tussenpersoon ontvangt na afloop van de actie 10 procent extra provisie over het positieve verschil in premie tussen nieuwe dekkingen en royementen (treden 18 t/m 21) die tijdens de actieperiode zijn afgesloten.

Kantoor incentive
Gedurende de actieperiode wordt wekelijks een taart uitgeloofd aan het kantoor dat de meeste posten heeft aangebracht. Het kantoor dat na drie maanden de meeste posten heeft gesloten, krijgt een ballonvaart aangeboden.
Het kantoor dat over de hele actieperiode de meeste posten heeft gesloten, wordt verwend met een geheel verzorgd weekend.

Zoekwoorden:

Deel: ' AXA voert Actie Topklant '
Lees ook