Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-03-2003

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 24 maart
Nederland 2 ­ 22.45 uur

Britse ambassadeur te gast bij roderick veelo

Colin Budd, de Britse ambassadeur in Nederland, is maandag 24 maart te gast bij Roderick Veelo in het TROS-programma STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL. Hij licht zijn mening toe over de oorlog in Irak en de Engelse betrokkenheid hierbij. Het panel bestaat deze week uit Annemarie Jorritsma, Bram Peper en Maarten van Rossem. Met de panelleden wordt uiteraard gesproken over de oorlog in Irak en de gevolgen hiervan voor de formatie in Nederland.
Bert van Marwijk, trainer van Feyenoord, zit een half uur lang op de bank bij Jack van Gelder. De Rotterdammers zijn volop bezig met een grote inhaalrace op Ajax, de nummer 2 van de ranglijst. De koppositie overnemen van PSV wordt wel erg moeilijk voor ze. Belangrijk voor Feyenoord is de lucratieve deelname aan de Champions League volgend seizoen. Nu plaatst alleen de landskampioen zich rechtstreeks voor de Champions League; de nummer 2 speelt voorronden en de nummer 3 valt vanaf volgend seizoen buiten de boot, maar speelt wel UEFA Cup. Zondag is de belangrijke topper PSV-Ajax. Kunnen de Rotterdammers profiteren van puntverlies van Ajax?

Afgelopen maandag zorgde studiogast Harald Wapenaar, doelman van FC Utrecht, er persoonlijk voor dat in de komende uitzending een reportage te zien is over FC Twente-verdediger Jan Verlinden. De 26-jarige Belg is al ruim drie jaar eigendom van FC Twente en werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Eendracht Aalst. Eerder speelde hij voor Club Brugge en KV Mechelen. Sinds augustus vorig jaar is hij weer terug in Enschede, maar heeft geen basisplaats. Verlinden is afgestudeerd aan de Universiteit van Leuven op het gebied van Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast is hij ook nog gekwalificeerd snowboardleraar.

Deel: ' Britse ambassadeur te gast in Studio Nieuws & Voetbal '
Lees ook