Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Cap Gemini Ernst & Young demonstreert data-integratie platform Informatica

Informatica PowerCenter onderdeel demo-omgeving in

Advanced Development Center

Nieuwegein / Mechelen, 4 maart 2003 Cap Gemini Ernst & Young en Informatica (Nasdaq: INFA), marktleider in Business Analytics software, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij Cap Gemini Ernst & Young Informatica s data-integratieplatform PowerCenter in haar demo-datawarehouse-omgeving in Wavre (België) demonstreert. Potentiële klanten kunnen Informatica s product in dit Advanced Development Center live aan het werk zien en testen.

In het Advanced Development Center van Cap Gemini Ernst & Young in Wavre worden IT-oplossingen ontworpen, ontwikkeld en geïntegreerd. Een speciaal ontwikkelde datawarehouse-omgeving dient als demonstratiemodel voor (potentiële) klanten. Dit datawarehouse is opgebouwd uit verschillende best-of-breed technologieën: naast het data-integratie platform van Informatica, bevat het datawarehouse ook een rapportage-tool en een database.

Klanten kunnen de datawarehouse-omgeving bekijken en een oplossing voor hun integratieproblematiek testen in een proof of concept. Ook nieuwe consultants hebben baat bij deze demo-omgeving. Zij kunnen zich uitgebreid trainen in de implementatie en het gebruik van de software, waardoor ze klanten gedegen kunnen informeren en adviseren.

Samen met Informatica ontwikkelt Cap Gemini marketinginitiatieven om Informatica PowerCenter in de markt te zetten. Sylvie Baes, lead consultant service offering datawarehousing: PowerCenter van Informatica is één van de beste data-integratie-producten die wij onze klanten kunnen adviseren. In onze demo-omgeving kunnen zij PowerCenter zelf testen en ervaren. Dit blijkt hen zeer aan te spreken .

Over Cap Gemini Ernst & Young

Cap Gemini Ernst & Young is één van de grootste management- en IT-adviesorganisaties ter wereld en is genoteerd op de Beurs van Parijs (Sicovam-code 12533). Het bedrijf combineert de middelen van Gemini Consulting, Cap Gemini IT Services en, na de overname van Ernst & Young LLP, Ernst & Young Consulting Services. Op wereldwijde schaal is de onderneming actief in management consulting en IT-dienstverlening, systeemintegratie, technologieontwikkeling, ontwerp- en outsourcing.

Over Informatica

Informatica is vooraanstaand leverancier van Business Analytics software, waarmee belangrijke zakelijke informatie door het hele bedrijf heen inzichtelijk gemaakt kan worden. De Informatica Business Analytics producten omvatten een compleet plug and play portfolio van data-integratie- en business intelligence-tools tot complete analytische applicaties. Klanten kunnen op deze manier naar behoefte producten aanschaffen en best of breed-technologieën combineren. Het feit dat de juiste informatie op elk moment en waar ook ter wereld direct beschikbaar is voor de juiste mensen, maakt dat de Informatica-producten op korte termijn concurrentievoordeel opleveren.

Meer dan 1.700 klanten wereldwijd, waaronder 79% van de Fortune 100, gebruiken Informatica data-integratie software voor het bouwen en beheren van hun Data Warehouses. Vele innovatieve bedrijven zoals Motorola, Hewlett-Packard en General Electric gebruiken daarbij succesvol Informatica Analytische Applicaties om hun bedrijfsprestaties te meten en te optimaliseren. Meer informatie is te vinden op www.informatica.com/nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Informatica T +31 (0) 30-6086700

Maaike Hilbrand M +31 (0) 6-51553760

Marketing Manager Benelux E-mail mhilbrand@informatica.com

Deel: ' Cap Gemini Ernst&Young demonstreert data-integratie platform Informa.. '
Lees ook