Fontys


donderdag 27 maart 2003

donderdag 27 maart 2003

Afscheid Jan Feijen met miniseminar en receptie

Coördinator Fontys Lerarenopleiding Sittard neemt afscheid

Jan Feijen, coördinator Nascholing en Schoolpracticum aan Fontys Lerarenopleiding Sittard, neemt op 4 april afscheid in het gebouw van Fontys Hogescholen aan de Mgr. Claessensstraat 4 in Sittard. Feijen is ruim dertig jaar verbonden geweest aan de Katholieke Leergangen en later aan Fontys Hogescholen. Het afscheid gaat gepaard met een miniseminar om 14.00 uur en een receptie om 16.45 uur.

Tijdens het miniseminar zal een aantal sprekers het onderwerp onderwijs aansnijden. Professor P. Stijnen, hoogleraar aan de Open Universiteit, zal het hebben over opleiden in een tekortsituatie. F. Schings, lid van de centrale directie van het Emma College in Heerlen, laat vervolgens zijn licht schijnen over het onderwerp `Opleiden: Onze gezamenlijke verantwoordelijkheid'. Aansluitend zijn er toespraken van Jan Houben, bestuurslid van Fontys Hogescholen en André Nijsen, directeur van Fontys Lerarenopleiding Sittard.

Loopbaan
Feijen trad in 1973 in dienst bij de vakgroep Algemene Onderwijskunde van het toenmalige Mollerinstituut in Tilburg. Van 1979 tot 1984 was hij in Sittard docent aan de opleiding Pedagogiek MO-A, specialisatie Onderwijskunde. De jaren daarna was Feijen in Sittard ook actief als coördinator Nascholing en Schoolpracticum. In die functie organiseerde hij de cursussen `Nascholing voor docenten van scholen voortgezet onderwijs'. Bij het schoolpracticum was hij verantwoordelijk voor de stageplaatsen en stagecontacten van studenten van de lerarenopleiding in Sittard. Recentelijk was hij nog even waarnemend directeur van Fontys Lerarenopleiding Sittard.

Deel: ' Coördinator Fontys Lerarenopleiding Sittard neemt afscheid '
Lees ook