Ingezonden persbericht

't interieur

PERSBERICHT

DE BINNENSTADSBAND KOMT NAAR MIDDELBEERS

Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers presenteert in samenwerking met Het Interieur op zaterdag 6 oktober een optreden van de Tilburgse Binnenstadsband. De band brengt rock 'n roll-covers met een eigen gezicht.

Vijfentwintig jaar geleden werd de band opgericht als hobbyproject van muzikanten uit de binnenstad van Tilburg. Sindsdien treedt de band enkele keren per jaar op. Het plezier in de muziek staat voorop. De band brengt nummers van de grootheden van de rockmuziek, zoals The Beatles, The Rolling Stones en Joe Cocker. Sinds enkele jaren maakt de van oorsprong Beerse zangeres Marjan Smetsers deel uit van de band. Met haar komst is het repertoire uitgebreid met muziek van zangeressen als Bette Midler en Anouk.

De Binnenstadsband bestaat behalve uit zangeres Marjan Smetsers en zanger/gitarist Jack Aandewiel uit nog een gitarist, een bassist, een drummer en een toetsenman.

Aanvang van het concert is om 20.30 uur. De entree is zoals altijd gratis.

Het Interieur is een groep Beerzenaren die in samenwerking met Beerse zaaleigenaren vier keer per jaar (gedurende de 'donkere' dagen) gratis toegankelijke muziekavonden organiseert.

Meer informatie:

---
't Interieur
PR: Erno Mijland
Kuikseindseweg 17
5091 TC Middelbeers
(013) 514 23 90
e-mail: erno@hetnet.nl

Bel even als u een foto wilt plaatsen, dan stuur ik u direct een exemplaar.

Zoekwoorden:

Deel: ' De Binnenstadsband in De Kemphaan te Middelbeers '
Lees ook