BRAINSNACK

De BrainSnack Collectie is Europa langzaam aan het veroveren

St.-Martens-Latem, België - In de zomer van 2001 lanceerde media content provider PeterFrank de eerste BrainSnack(r) Collectie. Op amper een jaar tijd verschijnt dit driemaandelijks magazine nu al in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland en verschillende landen in Latijns-Amerika.

BrainSnacks: logische breinbrekers voor elke leeftijd en elk niveau

Welk nummer komt er op het laatste voetbaltruitje? Hoeveel minuten ontbreken er op deze chronometer? Welk cijferslot hoort hier niet thuis? Wie zijn grijze materie eens goed wil laten kraken zal de visuele denkspelletjes in de BrainSnack(r) Collectie met open armen verwelkomen.

Elke collectie zit boordevol inventieve visuele breinbrekers, van gemakkelijk tot moeilijk. Goed voor dagen denkplezier voor het hele gezin. Om de BrainSnacks op te lossen moet je geen wandelende encyclopedie zijn. Gezond verstand en logisch denken volstaan.

BrainSnack(r) licensing

Dat deze vorm van hersengymnastiek universeel wordt gewaardeerd, bewijzen de meer dan 40.000 geregistreerde bezoekers van PeterFrank's website en de snelle verspreiding van de BrainSnack(r) Collectie.

PeterFrank stelt haar zeer gevarieerde aanbod exclusieve breinbrekers ook ter beschikking voor publicatie in kranten, tijdschriften, en voor elektronische publicaties.

Bent u op zoek naar originele inhoud voor een nieuwe vaste rubriek of wedstrijden in kranten, tijdschriften, websites, SMS, i-mode of GPRS, breng dan een bezoekje aan https://www.peterfrank.be/bs.

Voor meer informatie over de BrainSnack(r) Collectie ga naar: https://www.brainsnack.org/press

Contacteer: PeterFrank tv - Peter De Schepper en Frank Coussement, Mr. Hicketlaan 20 - 9830 St.-Martens-Latem - België, Tel./fax: +32 (0)9-281.00.20,
E-mail: press@peterfrank.be


03 jul 02 09:18

Zoekwoorden:

Deel: ' De BrainSnack Collectie is Europa langzaam aan het veroveren '
Lees ook