Internationaal Concours Valkenswaard


Eerste editie Horse Festival Valkenswaard

Het Horse Festival Valkenswaard gaat vrijdag 2 augustus voor de eerste maal van start.
Van 2 tot en met 4 en van 9 tot en met 11 augustus worden er op de terreinen van Stal Tops en La Sillla in totaal 39 rubrieken verreden.

Meer dan 100 internationale ruiters, amateurs en junioren uit ruim 20 landen strijden om een totaal prijzengeld van 150.000 Euro tijdens dit nieuwe evenement. " Wij zijn verheugd over de belangstelling die onze verwachtingen absoluut overtreft" aldus mede-organisator Jan Tops. "Het bevestigt onze filosofie en sterkt ons in onze overtuiging en manier van organiseren."

Naast gevestigde namen in de springsport als o.a.: Hubert Bourdy, Norman Dello Joio, Rolf Göran Bengtsson, Leslie Howard, Beezie Madden, Piet Raymakers en uiteraard Jan Tops zelf, zullen ook talenten als Tatiana Freytag von Loringhoven en Richard en James Davenport aan de start van het Horse Festival verschijnen.

Voor de internationale ruiters zijn er vier "wildcards" te vergeven voor het International Concours Valkenswaard dat van 15 tot en met 18 augustus plaatsvindt op een andere locatie van de Stal Tops terreinen. De beste 10 junioren kunnen tevens starten in de nationale rubriek op donderdagochtend.

Jonge paarden, junioren, amateurs, internationale ruiters én de organisatie maken zich op voor 10 dagen top paardensport. Voor meer informatie www.csivalkenswaard.com of telefonisch op 040-2068400

Voor inlichtingen: CSI Valkenswaard Susanne Scheepers +31402068400

Deel: ' Eerste editie Horse Festival Valkenswaard '
Lees ook