Exodus benoemt Robert Rosier tot Regional Vice President Benelux/ Noord-Europa

Amsterdam, 10 augustus 2001 Onlangs is Robert Rosier in dienst getreden bij Exodus Communications als Regional Vice President Benelux/ Northern Europe. Robert Rosier is afkomstig van Perot Systems, waar hij de laatste jaren werkzaam was als Managing Director voor Nederland. Zowel zijn ervaring bij het uitbouwen van een snelgroeiende vestiging van een internationaal ICT-bedrijf, als ook zijn specifieke kennis op het gebied van systeemintegratie en netwerkmanagement waren belangrijke redenen voor Exodus om hem te benoemen.

Exodus, specialist in managed hosting voor intensieve bedrijfskritische processen binnen en tussen bedrijven, bedient met name de grote, veeleisende internationale ondernemingen. Om deze optimaal van dienst te zijn heeft het bedrijf inmiddels 44 data centers over de gehele wereld en met ingang van deze maand ook in Amsterdam.

Door de sterke focus van Exodus op het probleemloos afwikkelen en integreren van kritische bedrijfsprocessen komt Rosiers ervaring op het gebied van systeemintegratie goed van pas: De Exodus dienstverlening is met name gericht op de transactie-gebaseerde Internetsystemen en -applicaties die in alle industriegroepen voorkomen. Dit kunnen zowel financiële transactiesystemen zijn, zoals e-procurement of e-billing-systemen voor de financiële markt, maar ook supply-chain-management en logistieke productie-applicaties in handel en industrie. Dit zijn werkterreinen die naadloos aansluiten bij die van Perot Systems , aldus Rosier. "Het was niet alleen de visie van Exodus die mij aansprak, maar vooral ook het feit dat ze al beschikken over de middelen om deze te realiseren. Ik denk hierbij aan de data centers, het beveiligde communicatienetwerk, maar ook aan de partners en de enorme kennis van netwerk- en systeemmanagement."

Over Exodus
Exodus Communications is specialist op het gebied van complexe, transactie-gebaseerde web-omgevingen en het probleemloos verwerken van kritische bedrijfsprocessen binnen en tussen bedrijven. Het bedrijf biedt zeer geavanceerde oplossingen voor het managen van systemen en netwerken. Exodus maakt hiervoor gebruik van 44 Internet Data Centers in Noord Amerika, Europa, Azië en Australië. Ondersteund door een professioneel serviceteam, levert Exodus haar diensten aan zo n 4.500 klanten over de gehele wereld. Voor meer informatie over Exodus: www.exodus.net.

Exodus en Exodus Communications zijn handelsmerken van Exodus Communications, Inc. en zijn geregistreerd in bepaalde jurisdicties. Alle andere handelsmerken die genoemd zijn in dit document, zijn eigendom van de respectievelijke eigenaar.

Voor meer informatie en fotomateriaal van de heer Rosier:

Exodus Communications
John Wierda
06-53987708
john.wierda@exodus.net

Whizpr
Martinique Walraven
0317-410483
exodus@whizpr.nl

Deel: ' Exodus benoemt Regional Vice President Benelux/ Noord-Europa '
Lees ook