Gemeente Haarlem

Persbericht

Datum
Informatie bij
Telefoon
Nummer
Facelift Centrale Bibliotheek

Van maandag 16 juli tot en met zaterdag 28 juli is de Centrale Bibliotheek aan het Doelenplein zeer beperkt open. De bibliotheek krijgt dan een complete facelift. De afdelingen jeugd en muziek en de volwassenafdeling krijgen een andere indeling. We stellen de collecties op een andere wijze op en een deel van het meubilair wordt vernieuwd. Op deze wijze voldoet de inrichting van de bibliotheek meer aan de eisen van deze tijd.

In deze twee weken is het uitleencentrum gesloten. De studiezalen en het leescafé blijven toegankelijk op de gebruikelijke openingstijden.

Het is dus in deze periode niet mogelijk om in de Centrale Bibliotheek boeken, cd's, video's, cd-roms en andere materialen te lenen. Wel kunnen de klanten het geleende terugbezorgen in de buitenboekenbus aan het Doelenplein of in het leescafé. Een andere mogelijkheid is om de materialen in te leveren bij de andere vestigingen van de Stadsbibliotheek, te weten de bibliotheken in Noord (Planetenlaan 170), Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2), Oost (Van Zeggelenplein 82) en Spaarndam (Dorpshuis, Ringweg 36). In deze bibliotheken kan men ook terecht voor het lenen van materialen.

Meer informatie over dit onderwerp is opgenomen in een aparte folder. Deze is te verkrijgen bij alle vestigingen van de Stadsbibliotheek.

Vanaf maandag 30 juli is de Centrale Bibliotheek in haar vernieuwde outfit weer open voor het publiek.

Deel: ' Facelift Centrale Bibliotheek Haarlem '
Lees ook