Ingezonden persbericht


FileMaker ontwikkelaarsbijeenkomst in Maarssen op 20 februari

ontwikkelaars wisselen ervaringen met XML uit

Utrecht, 31 januari 2003 -- Op donderdag 20 februari vindt in Maarssen de jaarlijkse bijeenkomst plaats voor Nederlandse FileMaker-ontwikkelaars die zijn aangesloten bij de FileMaker Solutions Alliance (FSA). Tijdens deze bijeenkomst zullen FileMaker-ontwikkelaars hun ervaringen uitwisselen met de nieuwste FileMaker Pro 6 versie. Dankzij de geïntegreerde XML (eXtensible Markup Language) import- en exportmodule in FileMaker Pro 6, is grenzeloze gegevensuitwisseling mogelijk. De brede ondersteuning van de XML-standaarden, betekent dat FileMaker kan integreren en gegevens kan uitwisselen met alle overige toepassingen die XML ondersteunen.

Programma en plaats
Tijdens deze bijeenkomst zal XML worden belicht en zullen gastprekers van STB en Techno Design aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt van 13.00 tot 17.00 uur plaats in het Meeting Plaza in Maarssen. Deelname is uitsluitend voor de FSA-leden en kosteloos.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen, waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl. Klantverhalen zijn te vinden op www.filemaker.nl/customers.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65

Deel: ' FileMaker ontwikkelaarsbijeenkomst in Maarssen '
Lees ook