---
Groeiend succes VoiceLogistics doet Voxware verder investeren in Europa

---
Amerikaans technologiebedrijf vestigt Europees hoofdkwartier in Brugge, met lokale kantoren in belangrijkste landen
Brugge (België), 14/03/2003

Perscontact
Jan Vermeesch - Directeur marketing Voxware n.v.

+32(0) 475 230 716 - jvermeesch@voxware.eu.com Contact voor investeerders
Nicholas Narlis - Senior Vice President and CFO Voxware, Inc.
+1-609-514-4100 x4111
Voxware, Inc. (OTC:VOXW), een toonaangevende leverancier van spraakherkenningtoepassingen voor de logistieke sector, heeft zijn Europese aanwezigheid verder uitgebouwd. Om zijn lokale klantenondersteuning in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te vergroten, kocht Voxware Inc. een significant aandeel in Voxware NV, dat zijn hoofdvestiging heeft in Brugge. Voxware NV werd opgericht in de tweede helft van 2002, toen het alle activa van Syvox Europe aankocht.

De softwaretoepassing VoiceLogistics van Voxware stelt magazijnmedewerkers in staat om via spraak te communiceren met het centrale computersysteem. Daardoor hebben ze hun handen en ogen vrij, kunnen ze sneller en veiliger werken, en maken ze minder fouten. VoiceLogistics is taal- en dialect-onafhankelijk en werd al geïmplementeerd in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Hongaars en Spaans. De software biedt toegevoegde waarde voor gelijk welk WMS- (Warehouse Management System) en ERP- (Enterprise Resource Planning) systeem door de activiteiten van mobiele medewerkers zodanig te beheren, dat hun productiviteit en nauwkeurigheid gevoelig vergroot.

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag in de Europese markt werd Pascal Persyn aangesteld als managing director van Voxware NV. In die functie krijgt hij de leiding over de Europese vestiging. Het bedrijf beschikt vandaag over een team hooggekwalificeerde mensen die ervaring hebben in de engineering, ontwikkeling, dienstverlening, verkoop en marketing van spraakoplossingen op de Europese logistieke markt. De topprioriteit bestaat erin om het bedrijfsaanbod verder mee te laten evolueren met de wereldwijde marktbehoeften, tegemoet te komen aan de stijgende vraag, en Europees marktleider te worden.

"Onze spraakherkenningtoepassingen hebben hun grote toegevoegde waarde al in de praktijk bewezen," aldus Jan Vermeesch, directeur marketing & allianties bij Voxware. "Ze kunnen bedrijven, actief in logistiek, grootdistributie of industrie, helpen hun dagelijkse efficiëntie gevoelig te verbeteren. Vandaag beschikken we over een sterke Europese aanwezigheid, en kunnen we onze oude en nieuwe Europese klanten een prima ondersteuning aanbieden in de belangrijkste Europese landen."

---
END

---
Over Voxware Inc. en Voxware NV
Voxware is een vooraanstaande leverancier van spraakgestuurde, industriële toepassingen. De onderneming biedt interactieve spraakoplossingen voor de supply chain-industrie en richt zich op de grote logistieke marktsectoren, zoals de grootdistributie en fabrikanten van verbruiksgoederen, rechtstreekse verkoop aan klanten (retail, e-commerce en catalogusverkoop), levensmiddelen en kruidenierswaren, logistieke dienstverleners (3PL's - third-party logistics providers), levensmiddelen en kruidenierswaren en groothandeldistributie. Voxware heeft zijn hoofdkwartier in Princeton, New Jersey, en beschikt over operationele kantoren in Cambridge, Massachusetts. Meer informatie over Voxware is te vinden op het internet via www.voxware.com.
Dit persbericht bevat vooruitziende verklaringen. Dergelijke verklaringen zijn onderworpen aan bepaalde factoren, waardoor de plannen van Voxware of de resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen, zoals de risico's verbonden aan de behoefte van Voxware om nieuwe en verbeterde producten en diensten te introduceren om de marktpenetratie te verhogen en het risico op veroudering van producten en diensten wegens technologische vernieuwing; Voxware's behoefte om sleutelmanagement en ander personeel met ervaring in het leveren van geïntegreerde, spraakgebaseerde oplossingen voor e-logistics, met specialisatie in de Supply Chain sector, aan te trekken en te behouden; de kans op substantiële schommelingen in de operationele resultaten van Voxware; concurrentie van anderen; de zich ontwikkelende distributiestrategie van Voxware en de afhankelijkheid van zijn distributiekanalen; de kans dat spraakproducten niet algemeen worden aanvaard; Voxware's behoefte aan bijkomend kapitaal; en diverse andere risico's die regelmatig worden vermeld in de Voxware-documenten die ingediend worden bij de Securities and Exchange Commission. Voxware is niet gebonden tot het publiceren van de resultaten van deze vooruitziende verklaringen, die kunnen worden gedaan in functie van gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van deze verklaringen of als weerspiegeling van onverwachte gebeurtenissen.
Dit persbericht is eveneens beschikbaar via
www.newsenginepr.com
Ref.:SYVOX0038-27465A

Deel: ' Groeiend succes VoiceLogistics doet Voxware verder investeren i.. '
Lees ook