Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-03-2003

Radio
GOUDEN UREN
Uitzendingen maandag 31 maart tot en met vrijdag 4 april Radio 2 ­ 09.00 uur

JamaÏ, wolter kroes en rowwen hÈze live in gouden uren

Komende week ontvangt presentator Daniël Dekker live in de studio van het populaire TROS-radioprogramma GOUDEN UREN op Radio 2 een aantal prominente artiesten.

Zo zal dinsdag 1 april a.s. 'Idols'-winnaar Jamaï te gast zijn bij GOUDEN UREN. Daniël praat met hem over alle hectiek van de afgelopen weken en hoe hij zich nu voelt, zijn ervaring om de afgelopen week samen met zijn 'Idols'-collega's vier keer voor een uitverkocht Ahoy' te staan en het succes van zijn nummer 'Step right up!'.

Donderdag 3 april ontvangt Daniël in GOUDEN UREN zanger Wolter Kroes en hij praat onder andere met hem over zijn tienjarig jubileum en de muziekspecial WOLTER KROES IN CONCERT die de TROS 's avonds uitzendt. De special is een registratie van het concert dat Wolter Kroes vorig jaar gaf voor ruim 5500 uitgelaten fans in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Vrijdag 4 april is Jack Poels, oprichter en zanger van Rowwen Hèze, te gast bij Daniël Dekker. Vanaf maandag 31 maart is voor het eerst op de radio bij GOUDEN UREN het nieuwe album 'Dageraad' van Rowwen Hèze te horen. Daniël praat met Jack over het nieuwe album. Tevens worden de hele week (31 maart t/m 4 april) op radio en internet kaarten weggegeven voor een concert van Rowwen Hèze op 7 april in de Melkweg.

Deel: ' Jamai, Wolter Kroes en Rowwen Heze live in Gouden Uren '
Lees ook