Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jobbingmall.nl en Startpagina starten Vacature.overzicht.nl

Amsterdam - Eindhoven, 13 februari 2003

Vandaag lanceert Startpagina in samenwerking met Jobbingmall een nieuwe site: Vacature.overzicht.nl. Dit is een helder overzicht van alle sites met informatie over werk, banen en carrières.

Vacature.pagina.nl is tot nu toe één van de populairste dochterpagina's van Startpagina, met 300.000 bezoekers per maand. Met ingang van vandaag wordt deze pagina vervangen door vacature.overzicht.nl, waarop zo'n 200 kwaliteitslinks zullen worden opgenomen. De oude vacature.pagina.nl was met meer dan 700 links onoverzichtelijk geworden. Bovendien verwijst het vacature.overzicht.nl veel beter naar andere dochterpagina's van Startpagina die zich richten op werk en loopbaan.

De exploitatie van Vacature.overzicht.nl wordt verzorgd door JobbingMall.nl. De samenwerking tussen Startpagina en JobbingMall gedijt sinds vlak na de oprichting van Startpagina uitstekend. JobbingMall is meer dan 6 jaar actief als carrièresite en zal met haar ervaring en kennis van de markt de kwaliteit van vacature.overzicht waarborgen.

Het vacature.overzicht.nl is het vijfde overzicht in een succesvolle serie overzichten. Alle overzichten die tot nu toe zijn gelanceerd, Vakantie.overzicht.nl, Wonen.overzicht.nl, Winkel.overzicht.nl, en Makelaars.overzicht.nl laten stijgende hoeveelheden bezoekers zien, hetgeen gepaard gaat met een groei van het aantal klanten. Ook van dit vacature.overzicht.nl wordt een groeiend succes verwacht.

Over JobbingMall
Jobbing Mall is één van de grootste carrièresites van Nederland met meer dan 425.000 bezoekers per maand en 87.000 ingeschreven werkzoekenden. Met haar zeven doelgroepsites biedt de site een gevarieerd en transparant aanbod van actuele banen. Al in 2000 formuleerde JobbingMall het principe van e-Jobmarketing en -processing. Door de doelgroepsites en talloze partnersites krijgen openstaande vacatures van het adverterend bedrijf een hogere attentie- en actualiteitswaarde. Tevens wordt de kandidaat en reflectant beter weerspiegeld in zijn directe werkkring, ervaring en opleiding. Naast deze marktfunctie heeft JobbingMall een online crm-pakket ontwikkeld voor het beheer van werving- en selectieactiviteiten.

Over Startpagina en ilse mediaStartpagina
Startpagina is met 130 miljoen pageviews per maand Nederlands populairste website en onderdeel van ilse media. ilse media is met meer dan 200 miljoen pageviews per maand de grootste internetuitgever van Nederland. Onder ilse media vallen naast Startpagina.nl, de bekende zoekmachine ilse.nl (46 miljoen pageviews per maand) en de nieuwssite NU.nl (35 miljoen pageviews per maand). Ook de gratis e-mailsite dolfijn.nl en het populaire chat.nl vallen onder ilse media. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 60 procent van alle Nederlandse internetgebruikers. Het bedrijf telt in totaal 44 personen.

Deel: ' Jobbingmall.nl en Startpagina starten Vacature.overzicht.nl '
Lees ook