Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-2-2003

Televisie
DE WERELD VAN K3
Uitzending: vanaf woensdag 5 maart
Z@ppelin (Nederland 3) - 15.45 uur

K3 exclusief bij de tros

De onder kids immens populaire Belgische meidengroep K3 is vanaf woensdag 5 maart a.s. bij de TROS op Z@ppelin te zien met hun eigen programma DE WERELD VAN K3. Het programma wordt speciaal voor de TROS gemaakt en wordt vooralsnog niet op de Belgische televisie vertoont.

DE WERELD VAN K3 wordt voor de TROS geproduceerd door Studio 100. Met deze Belgische productiemaatschappij heeft de Grootste Familie van Nederland een overeenkomst afgesloten waarmee de TROS het uitzendrecht verwerft voor de komende drie jaar van alle kinderdramaseries van Studio 100. Dit zijn SAMSON & GERT, KABOUTER PLOP, WIZZY & WOPPY, BIG & BETSY en PIET PIRAAT. De programma's van K3 vallen ook onder deze overeenkomst.

DE WERELD VAN K3 is een show met tal van liedjes en interviews. Het vrolijke trio Karen, Kathleen en Kristel ontvangt tijdens deze gloednieuwe show kinderen en volwassenen die hen op een of andere manier zijn opgevallen. Het zijn allemaal bijzondere gasten die in het oog springen door de hobby die ze uitoefenen, het zangtalent waarover ze beschikken of door de speciale act die ze opvoeren.

Naast de talrijke interviews wordt er bovendien ook heel veel gezongen en gedanst. Maar dit is nog lang niet alles... kinderen, verkleed als piraat, nemen deel aan de 'Piet Piraat-Quiz'. Een leuke en spannende quiz waarbij ook de kijkers thuis een prijs kunnen winnen door aandachtig mee te spelen of door 'Het geheime woord' van K3 samen te stellen.

Kortom: DE WERELD VAN K3 is elke aflevering een groot feest en is voor het eerst te zien op 5 maart 2003 op het kindernet Z@ppelin (Nederland 3).

Deel: ' K3 exclusief bij de Tros '
Lees ook