Jaarbeurs Utrecht


Persberichten Perskamer: Beauty Trade Special

Klanten kunnen schoonheidsspecialist nomineren voor titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar'

Utrecht, 12 februari 2003
Persbericht

Wie enthousiast is over zijn of haar schoonheidsspecialist, kan haar of hem nomineren voor de Verkiezing Schoonheidsspecialist van het Jaar. Deze verkiezing wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd ten tijde van de vakbeurs voor de schoonheids- en verzorgingsbranche Beauty Salon dimensions (Jaarbeurs Utrecht, 6, 7, 8 september 2003). Voor het eerst kunnen nu ook klanten hun schoonheidsspecialist voor deze eervolle titel opgeven.

Inschrijven kan vanaf 24 februari via de website www.beautybeurzen.nl of door te bellen met de informatielijn van de Jaarbeurs op 0900-52272387. Door een
schoonheidsspecialist te nomineren, maken klanten kans op exclusieve beauty cadeaus. De hoofdprijs is een Beauty Award arrangement voor twee personen met een behandeling door de huidige Schoonheidsspecialist van het Jaar.
Sandra Borggreve, winnaar van de Beauty Award 2002 "Meedoen aan de verkiezing is een hele leuke en leerzame ervaring. Winnen helemaal! Als Schoonheidsspecialist van het Jaar ben je ambassadeur van het vak en probeer je zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de mogelijkheden die wij bieden op gebied van totale lichaamsverzorging. Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring tijdens bijeenkomsten met vakgenoten." De Schoonheidsspecialist van het Jaar wordt gedurende het hele verkiezingsjaar begeleid bij haar/zijn activiteiten. De sluitingsdatum voor nominatie of inschrijving door een schoonheidsspecialist zelf is 24 maart 2003. Kijk voor meer informatie over de verkiezing op www.beautybeurzen.nl.

Voorrondes en finale
Zodra een schoonheidsspecialist is genomineerd - of zoals in voorgaande jaren, zichzelf heeft opgegeven - moet zij/hij drie rondes doorlopen om in de finale te komen. De eerste twee rondes bestaan uit het schriftelijk beantwoorden van vak- en bedrijfsgerichte vragen. Tijdens de derde ronde brengt een speciale werkcommissie een bezoek aan de salons van de overgebleven kandidaten. Uiteindelijk blijven er vijf over voor de finale. Aan de hand van een individueel interview kiest de jury de winnaar.

Beauty Award
De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 7 september tijdens de Beauty Salon Dimensions, de jaarlijkse najaarsvakbeurs voor de schoonheidsbranche in de Jaarbeurs Utrecht. Zij of hij ontvangt uit handen van juryvoorzitter Karla Peijs, lid van het Europese Parlement en vertegenwoordiger van het MKB binnen de Commissie Economische en Monetaire Zaken (EMAC) de Beauty Award 2003. Ook wint de Schoonheidsspecialist van het Jaar een geldbedrag ter waarde van 1200 euro.
De verkiezing is een initiatief van de Stichting Beauty Award. Deze heeft als doel om het professionele imago en de promotie van het vak schoonheidsspecialist te versterken. De stichting bestaat uit vertegenwoordigers van de Jaarbeurs Exhibitions & Media, BT&EA, Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA), ANBOS en Cidesco. De winnaar van de verkiezing fungeert een jaar lang als ambassadeur voor het vak.


-.-.-.-.-

Zoekwoorden:

Deel: ' Klanten kunnen schoonheidsspecialist nomineren voor titel 'Schoonhe.. '
Lees ook