Artis

Amsterdam, 24 september 2001

Persbericht

Met wilde dieren je verjaardag vieren!

Welk kind vindt het niet spannend om zn verjaardag te vieren tussen echte tijgers, beren en olifanten? Met de Artis verjaardagspartijtjes is dat mogelijk.

Van 1 oktober 2001 tot 1 april 2002 op woensdag, zaterdag en zondag kunnen jarige kinderen een origineel verjaardagsfeestje geven in Artis. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijg je leuke opdrachten en mag je een aantal dieren voeren. En natuurlijk voor de veiligheid: de dieren aan de ene kant en de kinderen aan de andere kant van de afscheiding.

In Artis is zoveel te beleven! Op de nieuwe Afrikaanse savanne wonen zebras, gnoes, stokstaartjes en allerlei bijzondere vogels. Ook vind je daar een heel groot speeleiland en een reusachtige waterval! Als je alle dieren hebt bewonderd, kun je in het Planetarium genieten van de jeugdvoorstelling Sterrenfeest met Bert en Ernie. Bovendien krijgen alle kinderen na afloop van deze gezellige dag een tasje met diverse cadeautjes.

Een Artis verjaardagspartijtje kost f 26,- per persoon, voor abonnementhouders

f
15,-. Voor de jarige is deze dag gratis en ontvangt hij of zij een felicitatiebrief thuis namens alle dieren. De prijs geldt bij één jarige voor maximaal twee volwassenen en minimaal vier betalende kinderen. Om teleurstelling te voorkomen, dient men wel drie weken van te voren te reserveren op telefoonnummer 020-5233400.


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Met wilde dieren in Artis je verjaardag vieren '
Lees ook