VDB PROMOTIONS

Gezondheidsbeurs in nieuwe opzet

Persbericht

De Nationale Gezondheidsbeurs

Twee dagen alles over health & beauty in de RAI

Hoeven, februari 2003
Voor de vierde keer wordt op 22 en 23
februari de Nationale Gezondheidsbeurs gehouden in de RAI. Dit jaar zijn er voor het eerst vier themapleinen: gezondheidsplein, fitnessplein, beautyplein en voedingsplein. Op deze vier gebieden wordt informatie geboden of zijn producten te koop. Ook worden workshops en lezingen gehouden door onder andere Patty Harpenau en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Op de beurs zijn vertegenwoordigers van onder meer patiëntenverenigingen, tijdschriften, homeopathische geneesmiddelen, (natuurlijke) verzorgingsproducten en (natuur)voeding.
Naast de meer dan honderd stands is er een programma op een podium en in twee theaters. Patty Harpenau geeft beide dagen lezingen over mediteren. De Nederlandse Vereniging van Diëtisten geeft informatie met als thema: 'overgewicht bij kinderen', ouders wees alert. Maar ook het Nationaal Fonds Geestelijke Volksgezondheid geeft lezingen met als titel: 'Gek op je werk?'

De Nationale Gezondheidsbeurs werd vorig jaar bezocht door bijna 20.00 mensen. Dit jaar worden meer mensen verwacht.

Voor het volledige programma en een deelnemerslijst kunt u contact opnemen met:
Ronald van den Broek - VDB Promotions BV; 0165-503554 of
06-54291384

UITNODIGING PERS

Een interessante reportage vanaf De Nationale Gezondheidsbeurs? VDB Promotions nodigt journalisten uit om een kijkje te nemen op De Nationale Gezondheidsbeurs. Met de recorder, camera of schrijfblok. U bent van harte welkom. De beurs is op zaterdag 22 en
zondag 23 februari in de RAI in Amsterdam. Openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

Vorig jaar bezochten zo'n 20.000 geïnteresseerden, vooral vrouwen deze beurs. Ook dit jaar zullen duizenden bezoekers alles te weten te komen over gezondheid, beauty, fitness en voeding.

Graag vooraf melden bij VDB Promotions, Ronald van den Broek, tel: 0165 50 35 54.

11 feb 03 18:22

Deel: ' Nationale Gezondheidsbeurs in de RAI '
Lees ook