PERSBERICHT - 19 AUGUSTUS 2001

Nog meer Parijs bij NS Travel

Het nieuwe Parijs-programma van NS Travel

In het nieuwe programma van NS Travel dat geldig is t/m 7 april 2002 (inclusief de paasdagen ) is het aanbod van arrangementen voor reizigers per supersnelle Thalys-trein en per eigen auto is van 12 naar 24 pagina's uitgebreid.

In het centrum met nadruk op sfeervolle, persoonlijk geleide hotels, heeft NS Travel nu 44 hotels veelal exclusief gecontracteerd. Naast de gerenommeerde shows als het Lido, Paradis Latin en de Moulin Rouge, biedt NS Travel de mogelijkheid om originele fietstochten door de stad te maken, een stadstour in een (deels open) bus (zgn. hop-on-hop-off-bus met meer dan 40 in- en uitstapplaatsen) en een handig voucher-systeem waarmee in typisch Parijse brasseriën als restaurants Julien en Flo een lunch of diner genuttigd kan worden!

De klant krijgt bij elke boeking de NS Travel Kaartreisgids Parijs cadeau. Een complete up-to-date reisgids boordevol bestemmingsinformatie en tips, stadswandeling en platte-grond. In de 2001/2002 brochure staat meer informatie over de bereikbaarheid van de hotels en over de parkeermogelijkheden bij de hotels. Veel arrangementen bieden een 3=2 of 4=3 overnachting. Een Thalys midweek vertrek (van zondag t/m donderdag) levert per persoon 6 euro prijsvoordeel op.

Disneyland® Parijs zonder zorgen

De nieuwe Disneyland brochure van NS Travel

NS Travel biedt vanuit Nederland naar Disneyland® Parijs de keus uit een rechtstreekse Thalys op vrijdag- of zaterdagochtend, terugreis op zondag- en maandagavond.

Kinderen krijgen in deze trein een "Kids Pack" voor onderweg en kunnen met hun ouders meteen vanaf het station het park in. De passen liggen al klaar om opgehaald te worden en in de tussentijd wordt de bagage naar het hotel gebracht.

Als alternatief is er de dagelijkse (6) Thalys verbinding via Paris Nord of Gare du Nord naar Disneyland® Parijs. In het programma van NS Travel is het tevens mogelijk om op basis van de eigen auto een korte of lange vakantie te boeken.

In de directe omgeving van Disneyland® Parijs zijn nu zes hotels beschikbaar waar de kinderen t/m 11 jaar meestal gratis kunnen overnachten op de kamer van hun ouders.

Exclusief voor NS Travel is het prachtig gerestaureerde Château de Sancy, vlak bij Disneyland® Parijs, een kasteelhotel in een 5 hectare groot park met zwembad en tennisbanen. Ook deze winter geldt de speciale Kids Free actie. Bij aankomst tussen 6 januari t/m 20 maart is per betalende volwassene één kind tot 12 jaar gratis.

NOOT AAN DE REDACTIE

Voor nadere informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Michiel Jonker, persvoorlichter voor NS Travel Group Tel. 030-2357070 of Ron Heeren, Directeur NS Travel Group tel. 030-2977140 / 06-53836679

NS Travel arrangementen kunnen geboekt worden via de ANVR reisbureaus of via NS Travel 030 2977291 www.nstravel.nl

Deel: ' Nieuw Parijs-programma van NS Travel '
Lees ook