Stadsdeel ZuiderAmstel AmsterdamNieuwe expositie in het Glazen Huis

Van 2 t/m 23 februari 2003 exposeren kunstenares Jeannette Pulles en kunstenaar Vincent (Frankrijk) hun schilderijen en beelden in Het Glazen Huis in het Amstelpark.

De tentoonstelling is te bezoeken ieder weekend in de periode van 2 t/m 23 februari 2003 tussen 11.00 en 19.00 uur.

Jeannette Pulles (Nederland) en kunstenaar Vincent (Frankrijk) hebben elkaar in Noord-Frankrijk ontmoet. De gelijkgestemdheid in vormtaal, materiaal- en kleurgebruik en de wederzijdse inspiratie, bracht hen op het idee hun werk gezamenlijk te exposeren.
Deze eerste gezamenlijke presentatie bestaat uit een selectie van schilderijen en beelden.
Jeannette's schilderijen kenmerken zich door een heel eigen kleurenpalet, materiaalgebruik en de kruisbestuiving met haar keramiek. Vincent's schilderijen onderscheiden zich door hun sterke lijnen en krachtige kleuren.

Meer informatie
Jeannette Pulles werd reeds twee maal geselecteerd voor deelname aan de prestigieuze "Salon 2001" en "Salon 2002" in Parijs, georganiseerd door de Société des Artistes Francais. Daarnaast was haar werk te zien in vele individuele en groepsexposities, zowel in Frankrijk als in Nederland. Meer info op: http://french-art.com

De beeldhouwwerken, schilderijen, glaskunst en bas-reliëfs van Vincent worden aangekocht door verscheidene musea en steden. Met name zijn monumentale sculpturen, vervaardigd uit diverse materialen zijn te vinden in musea en privécollecties in onder meer Canada, Mexico, Frankrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland, en Japan. Meer info is te vinden op: http://sculptvincent.free.fr

De kunstenaars zullen persoonlijk aanwezig zijn om bezoekers te ontvangen en te woord te staan.

Adres:
Het Glazen Huis, Amstelpark Amsterdam

Deel: ' Nieuwe expositie in het Glazen Huis ZuiderAmstel Amsterdam '
Lees ook