Athlon Groep

NIEUWE NAAM VOOR LEASE-ACTIVITEITEN ATHLON
Hoofddorp, 10 maart 2003
Athlon (autoleasing en schadeherstel) gaat nog dit jaar haar lease-activiteiten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland onder één merk brengen: Athlon Lease.

De rebranding van de lease-activiteiten maakt onderdeel uit van het beleid van de Raad van Bestuur om per land met één leasebedrijf onder één merk de markt te bewerken. In dat kader worden dan ook de leasebedrijven in Duitsland en in Nederland per land samengevoegd. Deze herstructurering is noodzakelijk om te komen tot verlaging van de kosten per contract door schaalvergroting en verhoging van de efficiency.

De rebranding omvat ook een uniform beeldmerk voor de leasedochterbedrijven en de holding en vergroot hun herkenbaarheid als onderdelen van dezelfde groep. Voorts onderstreept het de synergie tussen de onderdelen en stelt het hen in staat te profiteren van elkaars marketinginspanningen.

De huidige naam en het beeldmerk van de schadeherstelactiviteiten blijven ongewijzigd.

Voor nadere informatie:
Athlon Groep N.V.
mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur
Telefoon: 023 56 15 105, E-mail: info@athlon.nl

Tot Athlon Groep behoren:
Autoleasing: Autop Deutschland (D), Autop France Lease (F), AV Leasing (D), Hiltermann Lease Service (NL), Interleasing Belgium, Interleasing Luxembourg, Interleasing Nederland, Multifleet (F, 51%), Unilease (NL/B, 50%), Wagenplan (NL, 50%) Autoschadeherstel: CARe Schadeservice (NL, 49 vestigingen; B, 4 vestigingen) Website: www.athlon.nl---- --

Deel: ' Nieuwe naam voor lease-activiteiten Athlon '
Lees ook