AutoRai

12-3-2003

Phoenix Venture Holdings haalt Tata naar Engeland en Ierland

Phoenix Venture Holdings Ltd, (PVH), de eigenaar van MG Rover Group, is een overeenkomst aangegaan met Tata Engineering om in Engeland en Ierland de distributie te verzorgen van het 4x4 model Safari en de Loadbeta pick-ups van Tata.

Gezien het specialistische en bedrijfsmatige karakter van beide producten zal de distributie worden verzorgd door Phoenix Distribution Ltd, een nieuw in het leven geroepen dochteronderneming van Phoenix Venture Holdings.

Deze overeenkomst zal de vertegenwoordiging van Tata in Engeland en Ierland aanzienlijk versterken. Bedrijfsvoertuigen van Tata nemen in het specifieke markt-segment een geheel eigen positie in door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe versies van deze modellen, met moderne uitrustingsvoorzieningen, gaan deze propositie verder verstevigen. De autos zullen door een aantal geselecteerde dealers van zowel MG Rover als Tata op de markt worden gebracht. De nieuwe distributie-voorziening wordt in de komende maanden ingevoerd.

In zijn commentaar op de aankondiging van de overeenkomst verklaarde Phoenix Venture Holdings group Chief Executive Kevin Howe: Wij zijn verheugd om met Tata samen te werken bij de distributie van deze autos. De overeenkomst zal de activiteiten en de zakelijke basis van Phoenix Venture Holdings verder verbreden.

Dr. V. Sumantran, Executive Director (personenautos) van Tata Engineering: De verkoop van Tata-producten via Phoenix Distribution is opnieuw een bewijs van het voornemen van Tata om een langdurige aanwezigheid op de Engelse en Ierse markt op te bouwen. Waarmee de belangenbehartiging van de huidige en toekomstige klanten van Tata zal zijn verzekerd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Phoenix Venture Holdings haalt Tata naar Engeland en Ierland '
Lees ook