Ingezonden persbericht


Pinnacle Systems integreert Edition software in DV500

Geavanceerde Nederlandstalige videobewerkings & DVD software verkrijgbaar in DV500 uitvoering

Nijmegen, 2 augustus 2002 - Pinnacle Systems, Inc. (NASDAQ:PCLE) koploper op het gebied van video-oplossingen voor professionals en consumenten, heeft vandaag bekend gemaakt dat haar onlangs geïntroduceerde Edition Software voor de professionele gebruikers, vanaf heden ook geïntegreerd is in de bestaande DV500 van Pinnacle Systems. Pinnacle Edition DV500 is een alles-in- één oplossing inclusief Pinnacle's DV500 PCI kaart en een breakout box voor analoge en digitale input/output en real-time effecten. Pinnacle Edition DV500 is beschikbaar voor ' 899,- incl. BTW. Voor gebruikers van de huidige versies van Edition en DV500 geldt een speciale upgrade prijs.

Pinnacle Edition beschikt over tijdsbesparende functies, zoals InstantSave(tm), verwerking op de achtergrond en geïntegreerde DVD export, waarmee de productiviteit wordt verhoogd. Dankzij InstantSave worden alle geopende projecten steeds automatisch opgeslagen, de gebruiker hoeft nooit meer bang te zijn om een project kwijt te raken. Dankzij de functie voor renderen op de achtergrond kan de gebruiker gewoon aan projecten doorwerken, de chronologische volgorde van de timeline aanpassen en gerenderde stukken afspelen, zelfs terwijl de applicatie op dat moment bezig is met het renderen van de meest gecompliceerde effecten. Dankzij de geïntegreerde functionaliteit voor DVD export kunnen editors voltooide projecten rechtstreeks naar een DVD brander verzenden, waarmee het exporteren van een DVD of een SVCD net zo eenvoudig en snel verloopt als het exporteren naar tape.

De Pinnacle Edition software is momenteel beschikbaar in twee producten:


- Pinnacle Edition DV is een complete softwareoplossing voor digitale video content creation en beschikt over Edition 4.5, Impression DVD Pro, Commotion 4.1, HollywoodFX RT, TitleDeko RT, een OHCI compatibele 1394 kaart en een Firewire kabel. Pinnacle Edition DV is volledig compatibel met Windows® 2000 en Windows XP Home en Professional en verkrijgbaar voor ' 832,- incl. BTW.

- Pinnacle Edition DV500 combineert de Edition 4.5 software met Pinnacle's DV500 hardware en een professionele break-out box voor analoge en digitale I/O en real-time functionaliteit, Edition DV500 beschikt over Edition 4.5, Impression DVD SE, TitleDeko RT en HollywoodFX RT.
Over Pinnacle Systems, Inc.

Pinnacle Systems levert vooraanstaande oplossingen voor het creëren, het opslaan en bekijken van digitale video voor omroeptechnici, videoprofessionals en consumenten. Pinnacle Systems oplossingen helpen het creëren, beheren en distribueren van video via de kabel, satelliet, video-on-demand (VOD), digitale video disks (DVD⤮s) en internet mogelijk te maken; tevens levert Pinnacle bewerkingsproducten voor het maken van thuisfilms en DVD⤮s aan consumenten.

Het bedrijf heeft acht Emmy Awards gewonnen voor haar technische innovaties op het gebied van omroepproducten en is buitengewoon toegewijd aan al haar productlijnen. U kunt contact opnemen met Pinnacle Systems via telefoonnummer (650) 526-1600 of op www.pinnaclesys.com.

Deel: ' Pinnacle Systems integreert Edition software in DV500 '
Lees ook