Politiebericht Eindhoven e.o. 23-07-2001
2e Persbericht 23 juli 2001

Persberichten uit de regio:

Helmond: Inbraak in een garage
Maandag tussen 2.00 en 5.45 uur is ingebroken in een garage van een woning op de Sper-werstraat. De toegangsdeur is opengebroken. Uit een kast is een boormachine gestolen.

Helmond: Diefstal uit een woning
Maandagmorgen rond 5.00 uur hoorde de bewoonster van een woning op de 2e Haagstraat gerommel in haar woning. Zij stond op en keek naar buiten. De vrouw zag een onbekende man over het platte dak van de naast haar gelegen woning weglopen. Vermoedelijk is de man door een openstaande raam naar binnen geklommen. Uit haar woning verdween een ladyshave.

Helmond: Snelheidscontrole
Op de Hoofdstraat zijn maandag tussen 11.10 uur en 15.20 uur 2.645 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan overtraden 124 bestuurders de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 92 km/u.

Geldrop: Inbraak in een woning
Zondag tussen 0.05 en 15.00 uur is ingebroken in een woning op de Willem Knaapenstraat. De achterdeur is opengebroken. Achter de woning zijn persoonsbescheiden en een kistje met buitenlandse munten teruggevonden. Het is vooralsnog onbekend of er iets uit de woning is ontvreemd.

Valkenswaard: Man mishandeld
Op de Waalreseweg is zondagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur een 60-jarige man uit Valkenswaard mishandeld door drie onbekende mannen. De man liep over de Waalreseweg toen hij plotseling drie mannen op hem af zag komen. Een van de mannen zei geld te willen. Toen het slachtoffer hier niet op in ging werd hij geslagen door het drietal. Hierdoor viel hij op de grond en werd hij vervolgens geschopt. Hierop zijn de daders gevlucht met zijn colbertjas en zijn bril. De man liep kneuzingen en schaafwonden op aan zijn gezicht, aan beide ellebogen en aan zijn knie.

Deel: ' Politie Brabant-Zuid-Oost 2e persbericht '
Lees ook