Politiebericht Flevoland: Gehele Regio 12-07-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Gewonde ongeval A6 overleden
AMSTERDAM Woensdagavond bereikte politie Flevoland het bericht dat de 31-jarige man uit Sevilla, die dinsdagnacht betrokken was geweest bij een ernstig verkeersongeval op de A6, aan zijn verwondingen is overleden.

Overlast door harde wind
FLEVOLAND Op diverse plaatsen in provincie Flevoland heeft men woensdag hinder ondervonden van de harde windstoten. Bij Urk waaide op de kruising Domineesweg-Westwal een gedeelte van een boom af dat vervolgens op het wegdek terechtkwam. Op de Sterappellaan in Zeewolde is woensdagmiddag eveneens een boom op de weg gewaaid. Niemand raakte gewond.
Op de Markerwaarddijk bij Lelystad was een caravan door de harde wind op zijn kant gegaan. Door bergingswerkzaamheden is de dijk korte tijd afgesloten geweest.

Rijden onder invloed
EMMELOORD Woensdagnacht is op de Europalaan een 61-jarige vrouw in een invalidenwagen uit Emmeloord aangehouden voor rijden onder invloed. Omdat de ademanalyse op het politiebureau niet lukte, heeft ambulancepersoneel een bloedproef afgenomen. Vervolgens is ze voor observatie per ambulance overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis.

Gordelcontrole
DRONTEN De politie heeft dinsdagmorgen op De West een korte gordelcontrole uitgevoerd. In totaal werden ongeveer 35 autos gecontroleerd. Er werden 14 bekeuringen uitgeschreven; 13 voor rijden zonder gordel als bestuurder en 1 voor een bijrijder.

Doorrijden na aanrijding
LELYSTAD Een 21-jarige Lelystedeling heeft zich woensdagmorgen gemeld op het politiebureau. Hij had eerder die ochtend een aanrijding veroorzaakt en was doorgereden. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs en de auto bleek niet verzekerd te zijn. Hij is na verhoor weer heengezonden.

Aanrijding bromfiets en vrachtwagen
LELYSTAD Een 17-jarige bromfietsster uit Lelystad is woensdagmiddag op de Fjord gewond geraakt bij een aanrijding. Door de plotselinge, hevige regenval verloor ze de macht over het stuur en reed tegen de zijkant van een vrachtwagen die uit tegengestelde richting kwam. Ambulancepersoneel heeft haar met een gebroken kuitbeen overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Snorfiets op A27
ALMERE De politie heeft woensdagavond een 66-jarige man uit Hilversum staande gehouden. Hij reed op zijn snorfiets op de vluchtstrook van de A27. Hij is overgebracht naar het politiebureau alwaar hij door familie is opgehaald.

Deel: ' Politie Flevoland gewonde van ongeval op A6 overleden '
Lees ook