Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 6-03-2003 Dagelijks persbericht district Aa & Dommel

WEER VERDACHTE IN ZAAK SCHIETPARTIJ AANGEHOUDEN, Boxtel

Woensdag heeft het rechechebijstandsteam dat de schietpartij in Boxtel op 15 februari onderzoekt, weer een verdachte aangehouden. Het gaat om een 51-jarige man uit Boxtel, hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij, hierbij raakte een 50-jarige man uit Macharen gewond. De man is aangehouden in het dorp Guttecoven bij Sittard, hij is aangehouden door het arrestatieteam, er is huiszoeking gedaan. De man is in verzekering gegaan en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commisaris.

INBRAAK, Berlicum

Vanochtend vroeg hebben onbekenden met een auto de voorpui van een bakkerszaak aan de Hoogstraat geramd. De gehele pui raakte ontzet. De lege kassa was op de grond gegooid, er wordt verder niets vermist. De bakker was achter in de bakkerij aan het werk toen de kraak plaatsvond. Een kaaswinkel aan het Mercuriusplein is vanochtend ook door inbrekers bezocht. De deur werd opengebroken. Er wordt verder niets vermist. Wel werden er twee kassa-weegschalen moedwillig vernield.

VUURWAPEN IN AUTO, Berlicum

Vanochtend controleerde de politie een verdacht geparkeerde auto aan de Oude Bosschebaan. Er lagen twee mannen in de auto te slapen. Het duo, een 20-jarige man zonder vaste woonplaats en een 18-jarige man uit Kerkdriel, werden aangehouden omdat in de auto een gasdrukpistool werd aangetroffen. Ook lagen er inbrekersgereedschappen in de auto. Het duo is in verzekering gesteld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 06-03-2003 '
Lees ook