Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 10-06-2002 Persbericht Land van Cuijk

RIJBEWIJS INGEVORDERD EN AUTO IN BESLAG GENOMEN

Van een 22 jarige automoboilist uit Oeffelt is zondagavond aan de Handelstraat in Boxmeer zijn auto inbeslag genomen en het rijbewijs ingevorderd. De verdachte vertoonde verkeersgevaarlijk gedrag. De politie vermoedde dat er op het industrieterrein in Boxmeer straatraces zouden worden gehouden. Op het industrieterrein dat extra besurveilleerd hadden zich een achttal auto`s verzameld, doch van races is niet gebleken. De verdachte trok op een gegeven moment met zijn auto op reed met hige snelheid weg. Hij bracht zijn voertuig in een 180 graden slip om vervolgens met hoge snelheid weer ter te komen. De politie zag een en ander gebeuren en bekeurde de verdachte.

AUTODIEFSTAL

Vanaf het Maasveld in Cuijk is zondagavond een rode personenauto van het merk Nissan voorzien van het kenteken ZF-10-TJ gestolen.

AUTO UITGEBRAND

Op de Zuring in Cuijk is in de nacht van zondag op maandag een personenauto uitgebrand. De brandweer heeft het vuur gedoofd. Twee andere naast de brandende auto staande personenauto`s liepen door de hitte van het vuur eveneens schade op. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

INBRAAK IN SCHOOL

In het afgelopen weekeinde is er ingebroken in een school aan de Essinklaan in Grave. Bij die inbraak is een computer met beeldscherm en printer weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 10-06-2002 '
Lees ook