Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 11-02-2003 Persbericht district Land van Cuijk

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN, Cuijk

De politie heeft maandagmiddag aan de Dukatendreef in Cuijk een 14-jarige inwoonster van die plaats aangehouden. De Cuijkse had vanauit een winkel aan de Dukatendreef twee repen chocolade meegenomen zonder af te rekenen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO, Boxmeer

Vanaf de Koorstraat in Boxmeer namen onbekenden maandagmiddag een donkerblauwe Volkswagen Golf TDI weg. De auto was voorzien van het kenteken 49-JR-LV.

SNELHEIDSDUIVEL AANGEHOUDEN, Oploo

Bij een snelheidscontrole op de Gemertseweg in Oploo is maandagmiddag een 25-jarige man aangehouden. Hij reed 112 km/h waar 80 km/h is toegestaan. De man werd staande gehouden. Hij kon zich op geen enkele wijze legitimeren en verstond geen Nederlands of andere taal. Daarop is hij aangehouden ter vaststelling van zijn identiteit. Na onderzoek bleek de man uit Polen afkomstig. Naar eigen zeggen was hij in Nederland om te werken. Hij is later die dag heengezonden met een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid en voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs. De man moet zich deze week melden bij de vreemdelingen dienst.

AUTOMOBILIST RIJDT TE HARD EN VERVOERT VUURWERK, Oploo

Een 24-jarige automobilist uit Son en Breugel is maandagavond aangehouden. Bij de snelheidscontrole op de Gemertseweg in Oploo reed hij te hard (120 km/h, terwijl 80 km/h is toegestaan). Toen hij staande werd gehouden, trof de politie in zijn auto vuurwerk, zogenaamde kanonslagen, aan Na controle bleek ook de APK van zijn auto verlopen te zijn. Het vuurwerk is inbeslaggenomen. De man kon met drie processen-verbaal (snelheid, APK en vuurwerk voorhanden hebben) huiswaarts keren.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 12-02-2003 '
Lees ook