Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 15-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

LICHT GEWONDE BIJ AANRIJDING, Mill

Vrijdagnamiddag raakte een 38-jarige bromfietser uit Cuijk licht gewond toen hij op de Beerseweg in Mill werd aangereden door een 48-jaruge automobilist uit Mill. De automobilist reed over genoemde weg en sloeg af. Daarbij verleende hij de over dezelfde weg rechtdoor rijdende bromfiets geen vrije doorgang. De bromfietser kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Hij bleek een aantal pijnlijke kneuzingen te hebben opgelopen.

190 EURO BOETE, Grave

Een 40-jarige automobilist uit Sint Hubert is vrijdagavond op de Arnoud van Gelderweg in Grave betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man mocht twee uur lang niet verder rijden en kreeg een boete opgelegd van 190 euro.

WILPLASSERS EN BELEDIGING, Boxmeer

In een nis aan de Spoorstraat in Boxmeer werd in de nacht van 14 op 15 maart twee mannen betrapt op wildplassen. Beiden werden bekeurd. Een van hen, een 25 jarige inwoner van Oeffelt was niet meewerkend en beledigde de politiemensen. Hij is daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij zijn beledigingen nog een tijdje voortzette.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 15-03-2003 '
Lees ook