Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 31-07-2002 Perbericht District Den Bosch

AUTOBRAND

Op de Rijksweg A59 onder `s-Hertogenbosch is afgelopen nacht een personenauto totaal uitgebrand. De bestuurder van de auto, een 31-jarige Bosschenaar, zag onder het rijden vlammen aan de bijrijderzijde en bracht de auto tot stilstand. Samen met omstanders is nog vergeefs geprobeerd het vuur te doven. De auto brandde echter geheel uit.

SLIJPTOLLEN GESTOLEN

Uit een werkplaats van een bedrijf aan de Hedikhuizerweg in `s-Hertogenbosch zijn dinsdag vier slijptollen gestolen. Het pand was ten tijde van de diefstal niet afgesloten.

DIEFSTAL LEGE FLESSEN

Dinsdagavond is op het Kapelaan Koopmansplein in `s-Hertogenbosch een 39-jarige drugsverslaafde man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij had uit de tuin van een woning in de Bossche binnenstad een hoeveelheid lege flessen weggehaald en die ingeleverd bij een supermarkt. De man was gezien door een getuige die de politie waarschuwde. De politie trof de man op het moment dat hij uit de supermarkt naar buiten kwam.

HUISVREDEBREUK

Vanmorgen is op het AZC aan de Peter de Gorterstraat in Maliskamp een 29-jarige man uit Zimbabwe aangehouden. Aan de man is op 30 juni een ontzegging uitgereikt om alle AZC`s behorende tot de cluster De Meijerij te betreden. Deze ontzegging duurt tot en met 1 augustus. Desondanks had hij vanmorgen het AZC toch betreden.

WINKELDIEFSTAL

Woensdagmorgen is in een winkel aan de Vogelstraat in `s-Hertogenbosch een 26-jarige man uit Velddriel aangehouden. Hij had een set oplaadbare batterijen ter waarde van 16,30 Euro weggenomen zonder te betalen. De man had ook nog een douchekop gekocht en betaald. De douchekop was echter van een duurdere uitvoering dan in de verpakking behoorde te zitten. De man gaf toe de douchekop te hebben verwisseld voor een duurder exemplaar. Hij kreeg in het kader van het lik op stuk beleid een boete opgelegd van EUR 115,00.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 31-07-2002 '
Lees ook