Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 14-03-2003 Persberichten District De Leijgraaf

50% VAN GECONTROLEERDE BROMFIETSERS BEKEURD, Veghel

Bij een donderdag op de Muntelaar in Veghel gehouden verkeerscontrole gericht op bromfietsers zijn 65 voertuigen gecontroleerd. Maar liefst 32 bestuurders kregen een proces-verbaal. 26 voertuigen bleken een te groot motorvermogen te hebben (opgevoerd) 2 bromfietsen waren niet voorzien van een gele of oranje plaat 1 bromfiets had een ondeugdelijke uitlaat 1 bromfiets had een ondeugdelijke reminrichting 1 bromfiets was voorzien van een gladde band 1 bestuurder droeg niet de vereiste valhelm.

GESTOLEN AUTO TERECHT, Uden

Op de Mr.v.Coothstraat in Uden is donderdagavond een van diefstal afkomstige personenauto van het merk Golf aangetroffen. De auto was zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde van diverse onderdelen ontdaan. De auto bleek op 10 maart gestolen te zijn. De eigenaar, een inwoner van Dongen, is op de hoogte gebracht.

DOOR ROOD VERKEERSLICHT, Uden

Bij een donderdagmiddag tussen 16 en 17 uur gehouden controle op de kruising van de Rondweg met de Nistelrodeseweg in Uden zijn tien automobilisten bekeurd die door het rode verkeerslicht reden.

BEDRIJFSAUTO GESTOLEN, Veghel

Van een bedrijfsterrein aan de Pater v.d. Elsenstraat in Veghel is in de nacht van donderdag op vrijdag een witte bedrijfsauto van het merk Mitsubishi, type Canter voorzien van het kenteken BF-RB-15 gestolen.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Schaijk

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Rijksweg in zijn woonplaats Schaijk een 25-jarige automobilist aangehouden. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. Na de blaastest op het politiebureau kreeg de man een geldboete opgelegd van 190 euro.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 14-03-2003 '
Lees ook