Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 27-03-2003 Persberichten district De Leijgraaf

WINKELDIEFSTAL, Veghel

Woensdagmiddag is een 20-jarige inwoonster van Erp aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw werd door personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in Veghel betrapt bij het stelen van een tweetal pyama`s ter waarde van 25 euro elk. De vrouw gaf tijdens haar verhoor te kennen dat zij al vaker winkeldiefstallen had gepleegd. Zij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

VERDACHTE VAN BEROVINGEN AANGEHOUDEN, Uden

Woensdagavond heeft de politie een 23-jarige Udense vrouw aangehouden. Zij wordt er van verdacht op 25 maart een woning aan het Nonnenveld in Uden te zijn binnengedrongen. Eenmaal binnen heeft zij de 38-jarige bewoonster en een 43-jarige bezoekster met een mes bedreigd en gedwongen om geld af te geven. Nadat zij enkele potjes met kleingeld had gekregen is zijn er vandoor gegaan. Een dag later, rond 18.00 uur, vond er een soortgelijke overval plaats op de bewoonster van een woning aan de Klemvogel in Uden. De 49-jarige bewoonster raakte met de verdachte in een worsteling verzeild waarbij de verdachte uiteindelijk zonder buit wist te vluchten. Aan de hand van het signalement kon de verdachte worden opgespoord. Zij is inverzekering gesteld.

SNELHEIDSOVERTREDERS OP DE BON, Veghel

Woensdag is er op de N.C.B.laan in Veghel een 2 1/2 uur durende snelheidcontrole gehouden. Er passeerden in die tijd 1290 voertuigen. Daarvan waren er 158 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 kilometer per uur. De snelheidslimiet bedraagt ter plaats 50 kilometer per uur.

AUTODIEFSTAL, Veghel

Vanaf het Middenveld in Zeeland is vermoedelijk in de nacht van woensdag op donderdag een personenauto van het merk Fiat Panda, voorzien van het kenteken ZN-60-XG gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 27-03-2003 '
Lees ook