Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 28-02-2003 3e persbericht van vrijdag 28 februari 2003

Berichten uit de regio:

Eindhoven: Mishandeling na negeren winkelverbod In een winkel aan de Woenselse Markt is vrijdag rond 19.00 uur een 39-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aangehouden. De verdachte had kort voor zijn aanhouding een personeelslid van de winkel in zijn gezicht geslagen. Bovendien had de man een winkelverbod genegeerd door het pand toch te betreden. Hij is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Eindhoven: Personeel achtervolgt winkeldieven
Na een achtervolging door twee personeelsleden van een winkel aan de Vestdijk kon de politie vrijdagmiddag rond 15.45 uur op de Raiffeisenstraat een 22-jarige verdachte Eindhovenaar aanhouden. De personeelsleden zagen de verdachte broodjes en kaas wegnemen uit de winkel samen met nog een andere man. Toen de verdachten merkten dat ze betrapt werden zetten ze het op een lopen met achter hen aan twee personeelsleden. Op de Raiffeisenstraat kwamen ze politie tegen die de 22-jarige verdachte kon aanhouden. De aangehouden verdachte bedreigde tijdens de achtervolging een van de personeelsleden. De tweede man zag kans om te ontkomen. De aangehouden man is voor verder onderzoek de cel in gegaan.

Eindhoven: Jongetje aangereden
Op de St. Odastraat is vrijdag rond 17.36 uur een 10-jarige jongen uit Eindhoven aangereden door een 33-jarige automobilist uit Eindhoven. De man stond met zijn auto stil op de stoep van de eerdergenoemde straat. Op een gegeven moment reed hij met zijn auto achteruit en botste tegen het jongetje. Het jongetje is voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Geldrop.

Eindhoven: Vrouw gewond
Op de Antoon Coolenlaan zijn vrijdag rond 15.50 uur een 45-jarige automobiliste uit Leende en een 22-jarige automobilist uit Veldhoven met elkaar in botsing gekomen. De vrouw stond op de eerder genoemde straat stil om links af te slaan. De 22-jarige automobilist zag dit te laat en kon niet meer tijdig remmen. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zij had last van haar rug.

Eindhoven: Verdachte van diefstal fiets aangehouden Op de Tramstraat is vrijdag rond 20.00 uur een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte liep over de eerdergenoemde straat met een fiets die nog op slot zat. De fiets is in beslag genomen en de verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Deurne: Bromfietser gewond
Op de kruising Houtenhoekweg Schommerveld zijn vrijdag rond 15.50 uur een 17-jarige bromfietser uit De Rips en een 55-jarige automobilist uit Deurne met elkaar in botsing gekomen. De bromfietser wilde de straat oversteken richting het fietspad van de Houtenhoekweg. Op dat moment kwam over de Houtenhoekweg de automobilist aanrijden die rechtsaf wilde slaan richting Schommerveld. De jongen liep een gebroken pols op. Hij is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Veldhoven: Fietser gewond
Op de Van de Hulstlaan is vrijdag rond 17.15 uur een 13-jarige fietser uit Someren geschept door een 66-jarige automobiliste uit Veldhoven. De jongen stak plotseling vanaf het trottoir de straat over. De automobiliste kon hem niet meer ontwijken. De jongen liep een hoofdwond en een dikke pols op. Hij is voor behandeling naar de eerste hulp van het MMC in Veldhoven gegaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 28-02-2003 '
Lees ook