Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 21-03-2003 3e Persbericht van vrijdag 21 maart 2003 Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietscontroles
Vrijdag is er op de Geldropseweg, de Karel de Grotelaan en de Stratumsedijk een bromfietscontrole gehouden. Er werden in het totaal 41 processen verbaal uitgeschreven. - 25 voor een te hoog vermogen - 6 voor het niet dragen van een helm - 3 voor het voeren van een oranje plaat op een bromfiets - 1 voor het niet voorzien zijn van een gele plaat - 3 voor het niet bij zich hebben van een certificaat/ verzekering - 3 voor overige gedragingen Twee bromfietsen zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau en een bromfiets werd inbeslaggenomen voor een veel te hoog vermogen.

Eindhoven: Diefstal personenauto
Vanaf de Piuslaan is vrijdagmiddag tussen 16.15 uur en 16.45 uur een personenauto, merk Audi, type Avant, kleur groen, voorzien van het Belgische kenteken CKR714, weggenomen.

Eindhoven: Bromfietscontrole
Op de Argonautenlaan, de Avignonlaan, de Huizingalaan is vandaag de maandelijkse bromfiets controle gehouden. Dit keer speciaal gericht op de schooljeugd van de scholen in de omgeving. In het totaal werden er 116 processen verbaal uitgeschreven. - 53 voor een te hoog vermogen - 13 voor het overschrijden van de snelheid - 3 voor het niet kunnen tonen van een verzekeringsbewijs - 4 voor het niet hebben van een certificaat - 1 voor het niet voorzien zijn van een bel - 1 voor het niet aanwezig zijn van een goedgekeurde uitlaat - 9 voor het rijden zonder helm - 17 voor het rijden door rood - 3 automobilisten die de gordel niet droegen - 5 bromfietsers voor het niet voeren van de gele plaat - 1 automobilist voor het voeren van een ongeldig kenteken - 1 automobilist voor het niet zichtbaar voeren van het kenteken - 4 automobilisten voor het niet volgen van de verplichte rijrichting - 1 automobilist omdat de APK verlopen was. Er is een aanhouding verricht vanwege een onherroepelijk vonnis. Een bromfiets werd inbeslaggenomen omdat hij niet verzekerd was en een veel te hoog vermogen had.

Nuenen: Snelheidscontrole
Vrijdag is er op de A270, tussen 10.35 uur en 16.25 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 4451 gecontroleerde voertuigen reden er 357 harder dan de toegestane snelheid van 120 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 172 km/u.

Hulsel: Snelheidscontrole
Op de Willibrorduslaan is vanmiddag tussen 14.51 uur en 16.55 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 478 voertuigen gecontroleerd waarvan er 25 harder reden dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 21-03-2003 '
Lees ook