Politiebericht Boxtel 2-10-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK SCHUUR, Boxtel

Maandag is ingebroken in een schuur bij een woning aan Heult in Boxtel. Een deur van de schuur werd opengebroken. Elektrisch gereedschap, als een lasapparaat en boormachines, werden gestolen.

CONTROLE OP AGRESSIEF VERKEERSGEDRAG, Vught

Maandagmiddag is controle gehouden op agressie rijgedrag. Twee bestuurders werden be-keurd op de A2 onder Vught omdat ze de daar staande file over de vluchtstrook voorbij re-den. Ze kregen een boete van fl. 310,-. De controle maakte deel uit van de landelijke actie tegen verkeersagressie. De komende weken zullen dergelijke controles vaker worden uitge-voerd.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf het Pastoor van Besouwplein in Boxtel een blauwe Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is NR-75-KV.

INBRAAK AUTO`S

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een drietal auto`s. De auto`s stonden geparkeerd aan de Nieuwe Heikantstraat, Marktveld en de Vliertstraat in Vught. Vanuit de auto`s werd gereedschap en een autoradio`s gestolen.

AGGREGAAT GESTOLEN, Sint Michielsgestel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Campanulastraat in Sint Michielsgestel. Een ruit van de auto werd ingeslagen, waar-door men een deur kon openmaken. Uit de bestelauto werd een aggregaat gestolen.

Deel: ' Politiebericht district Aa & Dommel '
Lees ook