Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 7-06-2002 Mediabericht 07 juni 16.00 uur

ROERSTREEK Politie organiseert voor de 7e keer verkeersquiz

ROERSTREEK Zon 90 schoolkinderen van zes basisscholen gingen vandaag in sporthal de Roerhal in Vlodrop de strijd aan met elkaar om te meten wie de beste verkeerskennis heeft. De uiteindelijke winnaar is basisschool De Hovenier uit Montfort geworden. Omdat de Hovenier voor de derde keer de quiz heeft gewonnen, mag ze de wisselbeker houden en een plaats geven in het schoolgebouw.

Ter afsluiting van het verkeersexamenjaar voor leerlingen van groepen 7 organiseerde de politie van de basiseenheid Roerstreek deze quiz al voor de zevende keer. Totaal woonden zon 235 schoolkinderen uit Herkenbosch, Melick, Vlodrop, Posterholt, Montfort en St. Odilienberg de quiz bij. Vorig jaar won basisschool t Kempke uit St. Odilienberg de quiz.

De uitslag zag er verder als volgt uit: 1. De Hovenier Montfort 2. t Kempke St. Odilienberg 3. St. Martinusschool Vlodrop 4. De Draaiende Wieken Posterholt 5. De Achtbaan Melick 6. St. Sebastianusschool Herkenbosch.

Diplomas

Tevens worden tijdens deze bijeenkomst de verkeersdiplomas aan de scholieren uitgereikt. Het verkeersexamen bestaat uit een schriftelijk deel in de maand april en een praktisch deel dat in de maand mei is afgelegd. Alle 235 deelnemers aan het verkeersexamen 2002 ontvingen vanmorgen een verkeersdiploma.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 07-06-2002 '
Lees ook