Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-02-2003 Mediaberichten 14 februari (17.00 uur)

VENRAY Verkeersgewonde

VENRAY Een 30-jarige automobilist uit Wanroij raakte vrijdagmorgen gewond bij een verkeersongeval. De man verloor in een flauwe bocht van de Overloonseweg de macht over het stuur. Hij kwam met zijn auto tot stilstand tegen een boom in de berm. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht waar hij meteen is geopereerd aan verschillende inwendige verwondingen.

WELLERLOOI Verkeersgewonde

WELLERLOOI Een 22-jarige voetganger uit Dortmund raakte vrijdagmorgen gewond nadat hij de Rijksweg over wilde steken. De man moest eerst uitwijken voor een vrachtauto en vervolgens wegspringen voor een personenauto. Hij liep hierbij letsel aan zijn enkel op. De man was onder invloed van alcohol. Hij is op de eerste hulp van Vie Curie behandeld aan zijn verwondingen.

WEERT Politie onderzoekt autobrand

WEERT In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie melding van een autobrand aan de Vrakkerstraat. Op de betreffende straat stonden twee personenautos in brand. De gealarmeerde brandweer startte direct haar bluswerkzaamheden. De politie is vrijdagmorgen gestart met een onderzoek. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de oorzaak van de brand. Ook kan nog niet worden gesteld of er al dan niet sprake is van brandstichting. De gedupeerde eigenaar is een 51-jarige man uit Weert.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 14-02-2003 '
Lees ook