Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-07-2002 Mediaberichten zondag 14 juli (17.45 uur laatste berichten)

HELDEN Meisje aangereden op camping

HELDEN Bij een verkeersongeluk op de camping De Heldense Bossen is vanmiddag om 15.00 uur een meisje (leeftijd onbekend, geschatte leeftijd tussen 6 en 10 jaar) afkomstig uit Amsterdam aangereden door een auto. Zij reed op haar fiets toen een 41-jarige automobilist uit Blerick de oprit bij zijn caravan opdraaide en haar daarbij over het hoofd zag. De verwondingen van het meisje lieten zich ernstig aanzien en daarom werd een traumateam ingevlogen met de traumahelicopter. Het meisje is met onbekend buikletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

REGIO Geen ongeregeldheden bij diverse evenementen

WEERT Het evenement Bospop dat vrijdag en zaterdag werd gehouden is vrijwel zonder problemen verlopen. De politie hield vrijdag en zaterdag toezicht met zes medewerkers waaronder twee van het Mobiele Jeugdteam. Zaterdag werd daarbij bovendien een surveillancehond en begeleider ingezet. Op zondagmiddag en avond bij het Dynamo Open Air festival zette de politie acht medewerkers in, aangevuld met één surveillancehond en begeleider.

Het enige incident bestond zaterdagavond uit de aanhouding van een 24-jarige man toen hij de agent had beledigd, die tussenbeide was gekomen bij een slaande ruzie met zijn vriendin. De man was in beschonken staat en verzette zich bij zijn aanhouding. Hij werd geboeid afgevoerd naar het bureau in Weert. De zaak wordt via snelrecht afgehandeld.

Op de Bospop-vrijdag waren er naar schatting 8500 bezoekers. Op zaterdag waren er ongeveer 6000 bezoekers. Het Dynamo Open Air festival dat vandaag (zondag) op hetzelfde terrein wordt gehouden heeft ongeveer 4000 bezoekers getrokken.

BEESEL De politie hield zaterdagavond en zondagmorgen toezicht bij de Drakeboag, waar een tranceparty aan de gang was. Er waren geen ordeverstoringen. De politie bekeurde zondagmorgen alleen een 18-jarige jongen uit Swalmen voor wildplassen tegen de kerk. Hij kreeg een boete van 43 Euro.

THORN De politie heeft zondagmorgen een alcoholcontrole gehouden na afloop van de technoparty in Thorn. Bij tien blaastesten op de Ittervoorterweg, Boekenderweg en de Meers werden geen overtredingen geconstateerd.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 14-07-2002 '
Lees ook