Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-03-2003 Persbericht 2x homejacking district Maastricht (HP 16.30) Dinsdag 25 maart 2003

Maastricht, auto gestolen bij inbraak.

Dinsdagmorgen 25 maart 2003 heeft in een woning aan de Jupiterhof te Maastricht een inbraak plaatsgevonden. De inbreker verschafte zich de toegang tot de woning vermoedelijk door via de brievenbus het slot van de toegangsdeur open te hengelen. De benedenwoning werd geheel doorzocht waarbij een fototoestel en twee beurzen werden ontvreemd. Ook de sleutels van de voor de woning geparkeerde personenauto een Nissan Sunny, werden ontvreemd. Tevens werd de auto gestolen. De bewoners hebben van de diefstal bij de politie aangifte gedaan. Beide beurzen werden in de morgenuren door een buurtbewoonster teruggevonden. Alles was nog in de beurzen aanwezig met uitzondering van het geld.
De politie heeft de auto internationaal gesignaleerd.

Meerssen, auto gestolen bij woninginbraak:

In de nacht van maandag op dinsdag heeft in een woning aan de Holstraat te Meerssen een inbraak plaatsgevonden. De toegang tot de woning werd verkregen na het forceren van een tussendeur. Uit de woning werden uit een portefeuille een geldbedrag van 20 euro weggenomen terwijl uit de spaarpot van de dochter enkele tientallen euros werden ontvreemd. Ook de autosleutels van een Daihatsu Applause werden aangetroffen, waarna deze ook door de dief werd weggenomen. De bewoner heeft van de inbraak en de daarop volgende diefstal bij de politie aangifte gedaan. De politie heeft de auto internationaal gesignaleerd.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 25-03-2003 '
Lees ook