Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-01-2003
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 11.00 u) Dinsdag, 28 januari 2003

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; bekeurd
De politie heeft een 44-jarige vrouw uit Heerlen bekeurd met een boete van honderdvijftien Euro. Personeel van een drogisterij aan de Saroleastraat in Heerlen betrapte de vrouw afgelopen maandagmiddag bij diefstal van sokken, verband en wat snoep.

Heerlen; aangevallen
Een bewoner van een woning aan de Rukkerweg in Heerlen werd afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht omstreeks 00.15 uur bij zijn woning geconfronteerd met een hem onbekende man. Die kwam plotseling, en zonder enige aanleiding met een mes in zijn handen op hem af. Daarbij maakte die allerlei steekbewegingen in de richting van de bewoner. Vermoedelijk werd het slachtoffer met het mes van zijn belager geraakt en raakte (licht) gewond aan een heup en in een hand. De agressieve belager is vervolgens er vandoor gerend. Het slachtoffer heeft zich medisch aan een snijwond in zijn hand laten verzorgen (werd geplakt). Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Brunssum; vlam in de pan
Afgelopen maandagmiddag omstreeks 12.45 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand aan de Ridder Ulrichstraat in Brunssum. Bleek dat in de keuken van een woning de vlam in een frituurpan was geslagen. Die stond op het fornuis en vermoedelijk dat in een onbewaakt ogenblik de vlam in de pan was geslagen. De bewoonster heeft aanvankelijk zelf nog geprobeerd het vuur te doven maar dat lukte niet. De brandweer heeft de binnenbrand vrij snel geblust. De gehele woning is flink beschadigd door waterschade en zware rook en roet-aanslag. Ook twee belendende woningen hadden flink wat rook binnengekregen.

Landgraaf; zakkenrollerij
Een 30-jarige vrouw uit Landgraaf ontdekte afgelopen maandagmiddag dat onbekenden in de Vivaldipassage in het winkelcentrum in Landgraaf haar beurs uit de jaszak hadden gestolen. Daarin bevond zich een geldbedrag van 170 Euro. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 28-01-2003 '
Lees ook