Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-02-2003 Persberichten district Binnensticht, 10.55 uur

Snelheidscontrole

ZEIST- Op donderdagmiddag tussen 14.15 en 15.15 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Lindenlaan. In totaal passeerden 702 voertuigen de radar. 46 bestuurders zullen een boete ontvangen voor het overtreden van de maximum snelheid 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.

Iets te diep in het glaasje gekeken

HOLLANDSCHE RADING- Op vrijdagmorgen omstreeks 02.15 uur heeft de politie een 37-jarige bestuurder uit Hilversum aangehouden op de Tolakkerweg, omdat hij reed onder invloed.

Nadat een blaastest had aangegeven dat de man onder invloed was, werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hier wees de ademanalyse uit dat hij 290 ug/l alcohol in zijn lichaam had. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal.

ZEIST- In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 februari werd op de Prof. Lorentzlaan een 49-jarige bestuurder uit Zeist aangehouden voor rijden onder invloed.

De man werd aangehouden en op het bureau blies hij 605 ug/l. Hij kon zijn rijbewijs inleveren en ontving een proces-verbaal, tevens kreeg hij een rijontzegging van zes uur

Ongeval letsel

ZEIST- Op de Crosestein heeft omstreeks 15.00 uur een ongeval plaatsgevonden, hierbij raakte één van de betrokkenen gewond.

Een 42-jarige bestuurder uit Hoogland reed over de Crosestein, hij sleepte de auto van een 39-jarige vrouw uit Zeist. Beiden kwamen vanaf een parkeerplaats af. Op de kruising verleende de bestuurder geen voorrang aan een 49-jarige fietster uit Zeist. De bestuurder reed door en de 39-jarige vrouw probeerde nog te remmen. Hierdoor reed de fietster tegen het touw aan dat tussen de autos was bevestigd en kwam ten val. De vrouw is met een gebroken elleboog overgebracht naar Diaconessen ziekenhuis in Zeist.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 21-02-2003 '
Lees ook