Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-02-2003 Persberichten district Eemland noord, 08.45 uur

Winkeldief aangehouden

BAARN- Op dinsdagmorgen werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 11.50 uur werd een 58-jarige man uit Baarn aangehouden in een winkel gelegen aan de Laanstraat. De man wilde de winkel verlaten zonder enkele goederen af te rekenen en winkelpersoneel zag dit. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gewond na aanrijding

BAARN- Op dinsdagochtend vond er een ongeval plaats waarbij een persoon gewond raakte. Omstreeks 08.20 uur reed een 45-jarige automobiliste uit Baarn over de Drakenburgerweg. Hier ontstond een aanrijding met een vrachtwagen, bestuurd door een 55 man uit Baarn. De bestuurster klaagde over pijn in haar nek en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Rijden onder invloed

BAARN- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok teveel op achter het stuur zat. Omstreeks 02.40 uur controleerden agenten op de Hilversumsestraatweg een 43-jarige automobilist uit Hilversum. Onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken en op het bureau blies hij 445 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 26-02-2003 '
Lees ook