Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-05-2002 Persberichten district Lekstroom, 12.00 uur

Onder invloed

IJSSELSTEIN- De politie heeft zondagmorgen een 28-jarige man uit Amsterdam aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed.

Tijdens toezicht in de omgeving controleerde de politie de man op de Utrechtseweg, waar uit de blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hierop werd de man aangehouden en op het bureau bleek dat hij een alcoholpromillage in zijn lichaam had van 0.80. De man verliet met een rijverbod van 2 uur en een boete van 190 euro het bureau.

Aanrijding automobilist en motorrijder

IJSSELSTEIN- Zaterdagavond raakte een 40- jarige motorrijder uit Utrecht gewond na een aanrijding met een personenauto.

Om 20.30 uur reed een 19- jarige automobilist uit Tull En t Waal over de N210 in de richting van de Tuinensingel. Op de kruising stond hij voorgesorteerd om de Tuinensingel op te rijden en toen hij dacht dat de kruising vrij was, stak hij over. Hij zag hierbij echter de 40-jarige motorrijder over het hoofd, wat een aanrijding tot gevolg had. De motorrijder is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij werd behandeld aan nog onbekend letsel.

Aanhouding na verlaten plaats ongeval

VIANEN- Zaterdagmiddag hield de politie een 46-jarige man uit Vianen aan nadat hij was doorgereden na een aanrijding met een 4-jarig meisje.

Omstreeks 15.20 uur kwam het vierjarige meisje uit s- Gravenhage een winkel aan de Voorstraat uitlopen. Op dat moment reed de 46-jarige man op een bromfiets over de stoep en reed tegen het meisje aan. Hierdoor kwam zij ten val en liep een hersenschudding op. Na het veroorzaken van de aanrijding reed de man door. De vader van het meisje waarschuwde de politie en op zijn aanwijzing kon de politie de bromfietser aanhouden in een nabijgelegen café. Hij werd aangehouden en op het bureau kreeg de man, na verhoor, een boete van 660 euro.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 26-05-2002 '
Lees ook