Politiebericht Venlo 14-08-2001
Mediaberichten 14 augustus (laatste bericht)

REGIO Snelheidscontroles

HEEL - Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsweg in het kader van het project Samen minder zijn maandagmiddag 76 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 3293 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend. Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsweg in het kader van het project Samen minder zijn dinsdagmorgen 21 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 3655 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

TEGELEN - Tijdens snelheidscontroles op de Provincialeweg met de lasergun zijn dinsdag 22 bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. De politie heeft een 45-jarige automobilist uit Maastricht staandegehouden omdat hij naar aanleiding van de snelheidscontrole zijn middelvinger opstak tegen de politieman. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Verkeerscontrole

VENLO Tijdens verkeerscontroles op de St. Urbanusweg zijn dinsdag 19 bekeuringen uitgeschreven. Negen bestuurders werden bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid en zeven automobilisten droegen geen gordel. Een voertuig had afgesleten banden, een auto bleek niet APK gekeurd en van een automobilist bleek het rijbewijs verlopen.

BLERICK Bromfietscontrole

BLERICK De politie heeft tijdens een bromfietscontrole op dinsdagmorgen bij de Molenbossen zeven bekeuringen uitgeschreven. Vijf bromfietsen hadden een te hoge constructiesnelheid, een bromfietser had geen verzekeringspapieren bij zich en een bromfiets was voorzien van de verkeerde platen.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook