Politiebericht Venlo 5-08-2001
Mediaberichten 5 augustus (laatste berichten)

REGIO Arrestaties na belediging agenten
WEERT De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige inwoner van Weert aangehouden in verband met belediging van agenten. De agenten deelden de 20-jarige automobilist mede dat hij een bekeuring kreeg omdat hij met zijn auto en aanhangwagen te hard en daardoor gevaarlijk had gereden over de Kasteelsingel. De verdachte begon hierop de agenten uit te schelden waarna hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij kreeg een geldboete van 300 gulden opgelegd. ROERMOND Een 17-jarig meisje uit Roermond werd eveneens afgelopen nacht aangehouden omdat ze patrouillerende agenten op de Veldstraat had beledigd. Dit gebeurde zonder enige aanleiding toen de agenten in het uitgaanscentrum stonden. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat ze tevens nog gehoord moest worden voor een doorrijding na aanrijding op de Hendriklaan enkele dagen geleden. De verdachte gaf dit toe terwijl ze gezien haar leeftijd niet in het bezit is van een rijbewijs.

WEERT Verkeersongeval op A2
WEERT De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van een eenzijdig verkeersongeval op de A2 afgelopen nacht. De 47-jarige automobilist uit Roermond verloor de macht over het stuur, begon te slingeren en sloeg met zijn auto over de kop. De bestuurder alsmede een 32-jarige inzittende uit Roermond raakten gewond. Omdat de politie het vermoeden had dat de bestuurder alcohol had gedronken, wilde de agenten hem bij de Eerste Hulp een bloedproef afnemen. Beide personen waren immers gewond per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis te Roermond. In het ziekenhuis werd de politie echter verteld dat de betreffende 47-jarige bestuurder de Eerste Hulp had verlaten zonder medische toestemming. De man had namelijk flinke verwondingen aan beide armen.

SWALMEN 795 snelheidsbekeuringen
SWALMEN De vaste snelheidscamera op de rijksweg N271 in Swalmen heeft in de periode 30 juli tot 5 augustus 795 snelheidsovertredingen geregistreerd onder de 72.000 passanten. Alle overtreders ontvangen binnenkort bericht.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook