Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
------ Persbericht -------


Politie Noord- en Oost-Gelderland
District Achterhoek

Persberichten van 25 maart 2003Lichtenvoorde - Rijden onder invloed

Een 43-jarige inwoner van Lichtenvoorde is op 25 maart omstreeks 00.30 uur op de van der Meer de Walcherenstraat staande gehouden voor een alcoholcontrole. Na een blaastest op straat en een ademanalyse op het bureau bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Hij blies 305 ug/l. Aan de man werd een transactie en een rijverbod van twee uren uitgereikt.


Wehl - Verkeersongeval met letsel

Een 48-jarige man uit Didam is op 24 maart omstreeks 22.15 uur bij een verkeersongeval op de Broekhuizerstraat gewond geraakt bij een verkeersongeval. Door onbekende oorzaak raakte de man met zijn personenauto van de weg en botste tegen een boom die aan de linkerzijde van de rijbaan stond. De man is met vermoedelijk gebroken ribben overgebracht naar het Slingelandziekenhuis in Doetinchem.

Doetinchem - Zakkenrollen
Vier bezoekers van de weekmarkt zijn op 25 maart tussen 10.00 uur en 12.00 uur het slachtoffer geworden van zakkenrollers. In twee gevallen werd een portemonnee uit jaszak gehaald. In twee andere gevallen werd de portemonnee uit een tas gehaald. De buit bestond uit geld en bankpasjes.


Doetinchem - Twee jongens aangehouden op verdenking van diefstal

Twee Doetinchemmers van 18 en 19 jaar zijn op 25 maart aangehouden omdat ze ervan verdacht werden dat ze bij een marktkraam op de weekmarkt een geldkist en een mobiele telefoon hadden weggenomen. De jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Einde berichten
Voor informatie:
Henny Plant, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 11
---- --

Deel: ' Politieberichten district Achterhoek 25-03-2003 '
Lees ook