Politiebericht Oss 20-08-2001
Politiebericht district Maasland

UITSLAANDE BRAND STOFFENLOODS HEESCH

Op 21 augustus 2001 omstreeks 12.00 uur ontstond brand in een loods aan de Meursstraat te Heesch. In de loods lagen rollen stoffen opgeslagen, waaronder de nieuwe wintercollectie. De schade loopt tegen de miljoen gulden. Door de brandweer zijn metingen verricht waaruit bleek dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Omdat op het moment van uitbreken van de brand niemand aanwezig was, zijn er geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

INBRAAK WONING HEESWIJK-DINTHER

Bij een inbraak in een woning aan de Torenstraat te Heeswijk-Dinther op 15 augustus 2001 is een geldbedrag weggenomen, alsmede een aanhangwagen met een complete drive-in in-stallatie. Een pc en printer werden vernield. De daders forceerden een deur.

VERDACHTEN VERNIELING AANGEHOUDEN OSS

Op 20 augustus 2001 omstreeks 01.40 uur zijn een 27 jarige en twee 25 jarige mannen uit Oss aangehouden ivm vernielingen aan een grillroom aan de Oostwal te Oss. O.a. twee winkelruiten werden vernield.

VERDACHTE VERNIELING AANGEHOUDEN OSS

Een 38 jarige man uit Oss is op 20 augustus 2001 omstreeks 01.45 uur aangehouden ivm vernieling van een urinoir en wasbak in een café aan de Heuvel te Oss. Ook op het politiebu-reau richtte de verdachte vernielingen aan. De man verkeerde onder invloed van alcohol en drugs.

VERNIELING AUTOS OSS

In de Snijderstraat te Oss zijn in de nacht van 19 op 20 augustus 2001 enkele auto`s vernield. Auto`s werden bekrast en banden werden lekgestoken.

DIEFSTAL AUTO OSS

Vanaf de Seringenhof te Oss is in de nacht van 19 op 20 augustus 2001 een grijze Mazda, kenteken GZ-JB-08 ontvreemd.

Deel: ' Politieberichten district Maasland Brabant-Noord '
Lees ook