Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
31 maart 2003
Heerde - Vernieling auto

Op 30 maart deed een 23 jarige vrouw uit Heerde aangifte van vernieling van haar auto die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat. Het dak van de auto was zwaar beschadigd en ingedeukt. Ook zat op de motorkap een deuk. De totale schade is nog niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.

Harderwijk - Diefstal.
Op 31 maart deed een 44 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal.
De bestelauto met het kenteken VZ-GG-72 is weggenomen stond geparkeerd op de Kelvinstraat. Van een andere bestelauto die daar ook stond was de linkerzijruit ingeslagen en weer een andere was het linkerportier slot geforceerd. De totale schade is nog niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.Epe - Overlast van de jeugd

Op 30 maart tijdens toezicht bij de hangplek aan de Beekstraat bij de kerk in Epe heeft de politie 2 jongens van 17 en 18 jaar bekeurd. De een voor rijden op een bromfiets zonder helm en de ander voor voetballen op straat. Ze kregen allebei een bekeuring van E 40.

Ermelo - Diefstal uit woning
Op 30 maart om 06:52 uur deed een 48 jarige man uit Ermelo aangifte van inbraak in zijn woning aan de Seringenlaan. Het raam van de slaapkamer stond open en daar is de dader naar binnengegaan terwijl de bewoner lag te slapen. De politie vraagt of er mensen zijn die iets gezien hebben. Het gaat om een man met een donkere huidskleur die zondagochtend rond 06:50 via het Ribespad is weggelopen. Lengte ongeveer 1.75 - 1.80 ringbaard met snor. Hij droeg een zwart leren jack en een zwarte broek.
Als er mensen zijn die iets gezien hebben graag bellen met telefoonnummer 0900-8844038-375 10 50 ---- --

Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 31-03-2003 '
Lees ook