Politie Gelderland-Zuid


+ KorpsstafDatum Woensdag 12 maart 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht
District Stad Nijmegen


Geen bijzonderheden


District Twee Stromenland

Twee aanhoudingen diefstal scooter

De politie heeft maandag en dinsdag twee 17-jarige jongens uit Wijchen aangehouden op verdenking van diefstal van een scooter. De twee worden ervan verdacht zondagnacht tussen 1:00 en 2:00 een scooter te hebben gestolen vanaf de Sluisewel in Altforst. Een 41-jarige vrouw uit Beneden-Leeuwen deed aangifte.

Diefstal auto

Dinsdagmiddag is vanaf het Europaplein in Wijchen een rode Opel Corsa met kenteken JR-DH-14 gestolen. Een 55-jarige vrouw uit Nijmegen deed aangifte.


District De Waarden

Diefstal uit woning
Dinsdagavond is ingebroken in twee woningen aan de Papiermolenweg in Culemborg. Men heeft zich de toegang tot de twee woningen verschaft door bij beide een raam open te breken. Bij de ene woning zijn de bewoners op vakantie, dus het is niet bekend welke goederen er zijn ontvreemd. Bij de andere woning wordt er door de 64-jarige bewoonster geen goederen vermist.
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Zoelmandstraat in Tiel. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft door een onafgesloten deur. De 65-jarige bewoner mist onder andere een televisie.

Verkeersongeval

Gistermiddag heeft er een verkeersongeval plaastgevonden op de N327 in Acquoy. Een 34-jarige automobiliste uit Acquoy reed over de Nieuwsteeg en gaf op het kruispunt geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 41-jarige motorrijdster uit Rhenoy. Hierdoor ontstond een aanrijding. De motorrijdster raakte gewond en is met letsel overgebracht naar het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem.
Diefstal auto

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Koninginnestraat in Tiel een zwarte Volkswagen Golf met kenteken YJ-52-TG gestolen. Een 21-jarige man uit Tiel deed aangifte.

Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --

Deel: ' Politieberichten Gelderland-Zuid 12-03-2003 '
Lees ook