Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 21 februari 2003

Team Altena:
Inbraak via dak supermarkt WIJK EN AALBURG: In de nacht van 20 op 21 februari brak men in bij een supermarkt aan de Groeneweg. De dader(s) kwamen binnen via een gat in het dak. Er stond een zak vol met rookwaar klaar, maar deze is niet meegenomen.

Team Dongen:
Diefstal uit paskamer
DONGEN: Op donderdag 20 februari omstreeks 14.30 uur werd een winkelende vrouw in een kledingzaak aan de Hoge Ham slachtoffer van een diefstal. De 39-jarige vrouw uit Dongen had iets gepast en in een spiegel buiten het pashokje bekeken. Ondertussen werd uit haar schoudertas die in de paskamer was achtergebleven een portemonnee weggehaald. Daarin zat ongeveer 85 euro en enkele bescheiden.

Team Geertruidenberg Drimmelen: Diefstal autosleutels en auto WAGENBERG: Terwijl een inwoonster van Wagenberg donderdagavond bij een repetitie in de kerk aan de Dorpsstraat te Wagenberg was, werden uit haar jaszak autosleutels en vervolgens haar voor de kerk geparkeerd staande Renault Scenic ontvreemd. De diefstal vond plaats tussen 19.45 uur en 22.15 uur. De politie heeft de auto landelijk als gestolen gesignaleerd.

Auto over de kop
GEERTRUIDENBERG: Donderdagavond omstreeks 23.30 uur verloor een 24-jarige automobilist uit Geertruidenberg op de Centraleweg nabij het nieuwe politiebureau de macht over het stuur en sloeg over de kop. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij direct is geopereerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Team Oosterhout:
Technische verkeerscontrole OOSTERHOUT: Op donderdag 20 februari hield de politie op de Bredaseweg tussen 13.30 uur en 15.30 uur een technische verkeerscontrole. Er is onder andere gecontroleerd op verlichting, profiel van de banden en uitlaat. In totaal zijn 15 motorvoertuigen gecontroleerd, allen waren in orde.

Inbrekers via het dak
OOSTERHOUT: Op vrijdag 21 februari constateerden medewerkers van een winkel aan het Arendshof dat inbrekers zich via een gat in het dak toegang tot de winkel hadden verschaft. De buit bestond uit diverse telefoons.

Inbraak groothandel autobanden OOSTERHOUT: De politie onderzoekt een inbraak bij een bandengroothandel aan de Bredaseweg. De inbraak vond plaats tussen woensdag 19 februari 16.00 uur en donderdag 20 februari 12.30 uur. De dader(s) hebben via de achterzijde het pand bereikt en vervolgens een gat in de muur gemaakt. Er zijn diverse banden zijn gestolen.

Inbraak in bedrijf
OOSTERHOUT: In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 februari is er bij een bedrijf aan De Boedingen ingebroken. Men is het pand binnen gekomen door een ruit in te slaan aan de voorzijde van het pand. Het is tot nu toe nog onbekend wat er is weggenomen.

Gewapende overval op Total-station OOSTERHOUT: Op donderdag 20 februari omstreeks 19.45 uur werd het Total-station aan de Europaweg overvallen. Twee gemaskerde mannen kwamen de shop binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen. De mannen maakten een geldbedrag buit. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Connie Polak

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 21-02-2003 '
Lees ook